Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bridzs képes leírás - Kártya és a kártyajátékok.tlap.hu
részletek »

Bridzs - Kártya és a kártyajátékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kartya-jatek-jatekok.tlap.hu » Bridzs
Keresés
Találatok száma - 27 db
 Kibic Közhasznú Sportegyesület

Kibic Közhasznú Sportegyesület

(A) Célunk a hazai bridzsélet fejlesztése, támogatása, az utánpótlás-nevelés, valamint toborzás. Fő tevékenységeink: A bridzs mint szellemi sport széleskörű megismertetése, illetve a bridzsezés iránti érdeklődés felkeltése korosztályra való tekintet nélkül.; Az amatőr és profi versenyzés anyagi és erkölcsi támogatása, feltételeinek megteremtése, pártoló tagok toborzása.; Hazai és külföldi versenyek szervezése és az azokon való részvétel támogatása; A Sportegyesület tagjai, valamint bármilyen érdeklődő fiatal részére oktatás, felkészítés, versenyeztetés, kiegészítő sportolási és egyéb szabadidős programok, valamint edzési lehetőségek biztosítása; Egészséges, közösségi szellem megteremtése, a bridzs sportegyesületek klubéleti hagyományainak folytatása; A tagok hasznos és kreatív időtöltésének biztosítása, a (kallódó) fiatalok, közösségre vágyó felnőttek bevonása a bridzséletbe, és egyéb olyan aktív tevékenységekbe (kulturális-szabadidős programokba), amivel testi-szellemi fejlődésük a társadalom számára hasznos irányba terelhető.

Bridzs - az arisztokra kártyajáték, kártyásblogon

Bridzs - az arisztokra kártyajáték, kártyásblogon

(A) A bridzset négyen játsszák 52 lapos römi kártyával, azaz joker nélkül. Két játékos párt alkotva küzd egy másik pár ellen. A cél: minél több ütést szerezni. Egy pakli kártyában négy színből 13-13 lap található. A két pár 13 ütésen osztozhat. Egy ütés négy lapból áll; mind a négy játékos egy-egy lapjából. Aki a legnagyobb lapot tette, az viszi az ütést. A színek rangsorban: treff, káró, kör, pikk. A 13 lap rangsorban a következő: 2, 3, 4, 5, 6 7, 8, 9, 10, bubi, dáma, király, ász. A négy játékost az égtájakról nevezték el: Észak, Kelet, Dél és Nyugat.

Bridzs humor

Bridzs humor

(A) 21 ok, amiért a bridzs jobb, mint a szex 1. A bridzsmagazinokat nem kell dugdosnod. 2. Profi bridzspartnert bérelni teljesen normális. 3. A Tízparancsolat nem mond semmit a bridzsről. 4. Ha a partnered lefényképez, nem kell félned, hogy híres emberként a bulvárlapokban látod viszont magadat. 5. A partnered nem féltékeny azokra, akikkel régen bridzseztél. 6. Vadidegennel bridzsezni teljesen elfogadható. 7. Nem kell szégyellned magad, ha egy igazán jó bridzsezővel akarsz kettesben maradni. 8. Ha az állandó partnered nem ér rá, nem fog haragudni, ha mással játszol. 9. Soha senki nem fogja mondani, hogy megvakulsz, ha magaddal játszol. 10. Amikor egy bridzsprofival van dolgod, soha nem kell félned, hogy ő egy beépített ügynök.

Bridzsakadémia

Bridzsakadémia

(A) Célunk, hogy megismertessük Önt a "kártyajátékok királyával": ez a bridzs. A bridzs olyan tartalmas és szórakoztató hobbi, ami vidám, ugyanakkor izgalmas is. Jöjjön velünk erre a nagy bridzs kalandra! Ne feledje: A bridzs az a játék, amit soha nem késő elkezdeni!

Bridzselők honlapja

Bridzselők honlapja

A játékot nem ismerőknek ajánljuk a Bridzs tudás alapjai linket, ahol sok információt nyújtunk a játék elkezdéséhez. Bár a bridzs kártyajáték bővebb megismerése viszonylag lassúbb és nem oly könnyű folyamat, ennek ellenére megéri rászánnunk az időt, mert olyan élményt jelent nekünk és agyunkak, ami kevés dologgal hasonlítható. Remélhetőleg ezen az oldalon sok hasznos információt találsz a játék minél jobb megismeréséhez. Számos érdekességet, feladványt, fokozatosan bővülő ismeretanyagot megtalálhat itt minden új és veterán érdeklődő. Kedves látogatónk! Az oldal fejlesztés alatt áll, hamarosan érdekes tartalmakkal bővülünk.

Budapesti bridzs klubok

Budapesti bridzs klubok

(A) Budapesti Bridzs klubok listája. Ezen az oldalon lehetőség van belépni bridzs klubokba, ahol rendszeres bridzsversenyeket rendeznek, amelyekben bárki részt vehet. Az oldalon megtalálható a klubok címe és elérhetősége.

Híres emberek és a bridzs

Híres emberek és a bridzs

(A) Vágó István: Miért ajánlom a bridzset? (2006) Szeretek bridzsezni, mert a bridzs kártyajáték. Szeretek bridzsezni, mert a bridzs igazából nem kártyajáték. Mindkét állítás igaz. A nagy zsugások is kiélhetik szenvedélyüket ebben a kibicekkel tűzdelt kártyaszobában óriási élményt nyújtó társasági szórakozásban. Másrészt a legmagasabb szintű logikai játékok között a sakk és a go mellett ott van a bridzs is: az egész világon űzött versenysport. S van egy nagy előnye velük szemben: hétpercenként új játszma kezdődik, nem kell egy órán keresztül küzdeni a kiegyenlítésért, ha a játékidő elején elhibáztunk egy lépést.

Játékszabályok

Játékszabályok

(A) A bridzset négyen játsszák 52 lapos römi kártyával, Joker nélkül. Két játékos párt alkotva küzd egy másik pár ellen. A cél: minél több ütést szerezni. Egy pakli kártyában négy színből 13-13 lap található. A két pár 13 ütésen osztozhat. Egy ütés négy lapból áll; mind a négy játékos egy-egy lapjából. Aki a legnagyobb lapot tette, az viszi az ütést. A színek rangsorban: treff, káró, kőr, pikk. A 13 lap rangsorban a következő: 2, 3, 4, 5, 6 7, 8, 9, 10, bubi, dáma, király, ász. A négy játékost az égtájakról nevezték el: Észak, Kelet, Dél és Nyugat.

Kezdő, újrakezdő, haladó és versenyző tanfolyam

Kezdő, újrakezdő, haladó és versenyző tanfolyam

(A) Referencia: 2004-ben öt miskolci középiskolában (Avasi, Földes Ferenc, Herman Ottó, Fényi Gyula, Fráter György Katolikus Gimnázium) tartottunk bridzstanfolyamokat. Az év végén megrendezésre kerülő országos Bridzs Diákolimpián diákjaink fényes sikereket értek el.

Hirdetés
Komárom-Esztergom Megyei Bridzs Egyesület

Komárom-Esztergom Megyei Bridzs Egyesület

(A) Az Egyesület az 1997. évi CLVI. Törvény 26. c/14-es pontjában meghatározott közhasznú tevékenységet végez: sport, a munkaviszonyban és a polgári jog jogviszony keretében megbízás alapján folytatott sporttevékenység kivételével. A szellemi sportágban a versenyzés, sportági edzéslehetőségek biztosítása, a szellemi sport iránti igény felkeltése, a minőségi eredmények elérése, feltételeinek megteremtése és fejlesztése.

Miskolci Bridzs Egyesület

Miskolci Bridzs Egyesület

(A) A bridzset négyen játsszák 52 lapos römi kártyával, Joker nélkül. Két játékos párt alkotva küzd egy másik pár ellen. A cél: minél több ütést szerezni. Egy pakli kártyában négy színből 13-13 lap található. A két pár 13 ütésen osztozhat. Egy ütés négy lapból áll; mind a négy játékos egy-egy lapjából. Aki a legnagyobb lapot tette, az viszi az ütést. A színek rangsorban: treff, káró, kőr, pikk. A 13 lap rangsorban a következő: 2, 3, 4, 5, 6 7, 8, 9, 10, bubi, dáma, király, ász. A négy játékost az égtájakról nevezték el: Észak, Kelet, Dél és Nyugat.

Online -   The playBridge Hand Generator

Online - The playBridge Hand Generator

(A) The playBridge Hand Generator is a bridge training and education tool. Use one of three available generator screens and playBridge will shuffle and deal for you. Use it to practice bidding with your partner, to visualize hands, to resolve what-if situations or to produce pre-filled duplicate forms.

Online -  24-hour duplicate bridge club on the internet

Online - 24-hour duplicate bridge club on the internet

(A) We work with many different organisations, including the World Bridge Federation, the European Bridge League, the English Bridge Union and others on various projects. These include working at the World Bridge Championships, creating, developing and organising and running Simultaneous Pairs events that are scored over the internet using our own servers. Mark developed the software used to maintain the WBF Master Points and is WBF Master Points Secretary. Anna is WBF Liaison Officer and Assistant to the President. She is also Simultaneous Pairs organiser for the European Bridge League, Bridge Great Britain and the Charity Challenge Simultaneous Pairs, as well as for our own ECatsBridge Children in Need Simultaneous Pairs. Until recently, when they took it back in house, Anna was webmaster for the English Bridge Union. You will find more information if you click the links on the right ...

Online -  Bridge Buff 16

Online - Bridge Buff 16

(A) Bridge Buff plays a large number of popular conventions. Most of these you can switch on or off. You can also play separate conventions for North-South and East-West. Browse the list to the right of this page.

Online -  Internet Gaming Zone

Online - Internet Gaming Zone

(A) A népszerű MSN.com játék oldala. Közel 240 ingyenesen játszató angol nyelvű játék. Széles választékot találhat puzzlekból, póker és kaszinó játékokból, akció és lövöldöző játékokból, szójátékokból, kártya és társasjátékokból.

Online -  Latinbridge Game Center

Online - Latinbridge Game Center

(A) El Bridge es uno de los juegos de cartas más populares en el mundo. Se puede empezar y seguir jugando a cualquier edad. Está basado en el ingenio, la deducción y la comunicación entre compañeros. No es un simple juego de azar y no requiere de apuestas para generar emociones fuertes. Se combinan elementos como habilidad para razonar, planear y memorizar, además de sicología y audacia. Se trata de una disciplina de absoluto rigor moral en cuanto impone respeto y la observancia de precisos reglamentos éticos y de juego que constituyen una práctica educativa para quien participa.

Online -  StepBridge / Holland

Online - StepBridge / Holland

(A) StepBridge is de officiële internetbridgeclub van de Nederlandse Bridge Bond (NBB). StepBridge is zeer eenvoudig te bedienen en volledig Nederlandstalig. U kunt op StepBridge zelf bridgen of als toeschouwer meekijken bij andere StepBridgers. Op dit moment heeft StepBridge bijna 9000 leden waaronder beginners, recreanten, competitiespelers en topspelers.

Tuti menü