Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Kártya és a kártyajátékok.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Kártya és a kártyajátékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kartya-jatek-jatekok.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ingyen póker

Ingyen póker

Az oldalon minden megtalálható ami hozzásegíthet ahhoz, hogy díjmentesen pókerezz, valamint tárgyakat, szoftvereket és szolgáltatásokat vehess igénybe. Számos olyan oldal hivatkozását találod meg itt, amely segít teljesen ingyen elindulni pókerpályafutásodban. Magyar és külföldi oldalak nyújtanak oktatást, valamint cikkeket és ismertetőket olvashatsz ezeken az oldalakon. Különböző klubokat is találsz, amelyekben ingyen versenyeket rendeznek. Akár versenyeket kínáló oldalak között is kereshetsz.

Játék

Játék

Számítógépes játékok vagy azokhoz kapcsolódó magazinok, online üzletek gyűjteménye. Válogass kedvedre a böngészőben játszható, ingyenesen letölthető és egyéb játékok közül, vagy vásárolj az online játékboltokban, itt biztosan megtalálod a neked valót 1-99 éves korig.

Kártyajáték

Kártyajáték

Kártyajáték, , Kártyajátékok leírásai, szabályai és a legjobb kártyás oldalak egy helyen. Főbb témáink: Póker, Bridzs, Pasziánsz és römi.Ismertető - A kártyajátékok területén lévő honlapok száma egyre nő és a minőségük egyre jobban romlik. Az oldal célja, hogy a tlap.hu látogatói számára a kártyajátékok témakörön belül a legjobb és leginformatívabb oldalakat gyűjtse össze. Főbb témáink: Póker, Bridzs, Pasziánsz, Römi és Játékszabályok.

Online Játékok

Online Játékok

Az oldal rövid leírása: Online Játékok, , Online játékok minden mennyiségben, flash, mmorpg, shooter stb. Ismertető - Online játékok minden mennyiségben, flash, mmorpg, shooter stb. Oldalon található tartalmak címszavakban: Ajánlott tlap.hu oldalak, Egyéb online játékok, Hasznos Linkek, MMOG, Online Casino Játékok, Online Flash játékok, Online Játék Magazinok, Online Kaland játékok, Online kvíz játékok, Online Lottó és szerencse játékok, Online Neveldék, Online Póker, Online sport és tábla játékok, Startégiai online játékok

Online póker

Online póker

Online pókertermek, online póker tanulás, online póker szabályok. Minden ami az online pókerhez szükséges. Az oldal rövid leírása: Online póker, , Online pókertermek, online póker tanulás, online póker szabályok. Tanulj, játssz és nyerj az online póker termekben. Ismertető - Online pókertermek, online póker tanulás, online póker szabályok. Minden ami az online pókerhez szükséges.

Póker

Póker

Póker, kaszinók, játéktermek, játékszabályok, A póker az egyik legnépszerűbb kártyajáték a világon. A lényege, hogy a játékosok a nyílt vagy zárt kártyáikból a legjobbat kihozva elvigyék az asztal közepén lévő kasszát (angolul pot-ot). Ezt a legjobb lap kombinációval tehetik meg, tehát minden játékosnak arra kell törekednie, hogy a saját kezében legyen a legjobb. A póker szót nem csak a hagyományos, asztalnál (számítógépnél) játszott kártyajátékra szokták használni, hanem az un. videópókerre is, ami a játékgépek egy fajtája.

Tuti menü