Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Francia Kártya képes leírás: Pókerház - Ultinet [3. oldal]
részletek »

Francia Kártya: Pókerház - Ultinet [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kartya-jatek-jatekok.tlap.hu » Francia Kártya
Keresés
Találatok száma - 46 db
Pókerház webshop

Pókerház webshop

Több száz termék kapható áruházunkban. Egyedi és minőségi kártyák, pókerkellékek. Kiemelt Piatnik, és Cartamundi márkaforgalmazó. Webáruházon keresztül, és 2 budapesti üzletben egyaránt megvásárolható termékek. Minden ami a felhőtlen szórakozáshoz szükséges. A megrendelt terméket akár aznap átveheted. Römi kártyák, magyarkártyák, játékkártyák kiemelt kínálatával várunk. Nézz körül, és rendelj most.Honlapunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk Önnek a minőségi szórakozást nyújtó termékkínálatunkat, amit otthonról kényelmesn rendelhetnek meg pókerkellék, játék, társasjáték, kártya kínálatunkból. Két kiemelt márkapartnerünk a Piatnik és a Carta Mundi. Mindkét név garancia a minőségi termékkínálatra, az önfeledt szórakozás biztosítára. Gyerekjátékok, társas és logikai játékok, minőségi pókerkellékek, széles kártya választék jellemzi a Pókerházat. Webáruházunkban található termékeinket üzletünkben is megvásárolhatják Budapesten a West End City Centerben a vízesés fölött az 1. emeleten és a Visegrági utca 23-ban. Áruházunkban több száz termék közül választhatnak, kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Egyedi póker zsetonok, kártyák logóval, márkajelzéssel, emblémával, és egyedi fényképpel is rendelhetőek. Exklúzív World Poker Tour fa dobozos pókerszett 500 zsetonnal 2 pakli plasztik pókerkártyával osztógombbal.

Rablórömi

Rablórömi

(A) Kártya: francia, 2×52 lap, dzsókerek nélkül Játék típusa: gyűjtő-lerakó Játékosok: 2, 3, 4, 5, 6 2-6 személy vehet részt a játékban, és 2×52 lapos kártyát használnak, dzsókerek nélkül. A keverést követő osztásnál mindenki 10 lapot kap. Fontos különbségek az alapjátékban leírtakhoz képest, hogy a rablórömiben nincs dobó halom, továbbá cserelapot sem tesznek a talon alá.

Remi Römi

Remi Römi

Römi, a legkedveltebb társasjáték Legújabb ajánlatunk - 5 dollárt kapsz ingyen ha most feliratkozol ! A römi játék (vagy angol elnevezése szerint rummy) a XX század elején jelent meg, valószinu hogy a mexicói Conquian játékból fejlodött ki. Rövid idon belül egyik legkedveltebb online játék lett világszerte. A romijatekok.com weboldal bemutatja mindazon römi vátozatokat, melyeket online lehet játszani ismertetve a játék szabályokat és stratégiákat és ugyan akkor lehetoséget nyújt játszani is. A römi nem egy szerencsejáték, ezért a játékost alapos ismerete, tapasztalata és ügyessége segiti gyozelemre. Profi játékosként igazán szép pénzösszegeket lehet nyerni. Nos, mi minden tolünk telhetot megteszünk hogy profi játékos váljon beloled. Részletes infórmációt szolgáltatunk a játék szabályairól, stratégiáiról, tipikus játékhelyzetekrol.

Römi

Römi

A mostanában divatos póker őrület után jól jöhet egy másik fajta kártyajáték. Kikapcsolódásnak vagy egy teljesen új hobbinak. A römi nem számít szerencsejátéknak, mint a póker, így legális pénzben játszani. A römi játék leginkább baráti társaságok játékaként ismert, viszonylag kevesen tudnak a lehetőségről, hogy online is römizhetnek. Nálunk az alapoktól kezdve megtalálhatsz mindent, ami ahhoz kell, hogy hobbi römi játékosból profivá válj, akár olyan profivá, aki komoly pénzeket képes nyerni az online römi játékkal. Oldalunkon megtalálhatod a römi szabályait, egyelőre a gin römi, a hagyományos römi (traditional), a kalooki römi (kaluki) szabályaival foglalkozunk.

Römi - Handrömi

Römi - Handrömi

2-4 személy játékánál 2 csomag francia sorozatjelű kártyát használunk. 5-6 játékos 3 csomag kártyával játsszunk, 3 x 52 lappal és 9 dzsókerrel. Közös megegyezéssel a dzsókerek használata mellőzhető, sőt a szerencse elemek csökkentése miatt ajánlatos. Egy játszma (buli) hét osztásból áll. A játszmát megnyeri az a személy, aki összesített eredményeit tekintve a legkevesebb pontot gyűjtötte. A játék célja: A kézlapokat szabályos kombinációkban asztalra rakni úgy, hogy az utolsó kártya a dobóhalomba kerüljön. Ez történhet kézből (handolás) és szakaszos lerakás után. Handolásnál a játékos valamennyi lapját egyszerre teszi le, szakaszos lerakásnál pedig kombinációi több részletben kerülnek az asztalra. Mindkét esetben megengedett a szúrás, azaz a saját magunk, vagy a többi játékos által lerakott lapcsoport kiegészítése.

Römi játék az interneten

Römi játék az interneten

Az interneten ingyen és pénzért is játszhatunk nagyon sok féle kártyajátékot, így például römit és kanasztát is. Oldalunkon megtalálhatók a különböző römi és egyéb hasonló játékok szabályai, valamint, hogy hol lehet ezeket akár valódi pénzért is játszani. A különböző online termek gyakran adnak az első befizetőknek ingyenes bónuszokat, ez azt jelenti, hogy például ha befizetünk 200 dollárt, akkor kapunk 200 dollár bónuszt ingyen, és bizonyos mennyiségű játék után ez az ajándék dollár hozzáíródik a számlánkhoz.

Römi Royal

Römi Royal

A römi az ügyességen alapuló kártyajátékok egy csoportja. A játék legélvezetesebb lebonyolításához 2-4 játékos szükséges. A römi egy nagyon izgalmas játék, és úgy tartják róla, hogy a világ harmadik legnépszerűbb játéka. A römijátékok általános célja, hogy Ön legyen az első, aki megszabadul minden lapjától. Ez úgy történik, hogy lapokat vesz fel és dob el, miközben a kezében lévő lapokból kombinációkat hoz létre. A bajnokság nyertese az első olyan játékos, aki a legmagasabb pontszámot gyűjti össze, illetve az utolsó olyan játékos, aki a játékban marad anélkül, hogy kiessen, mert meghaladja kiesés határát. Minden elérhető römijátékhoz külön ponttáblázat tartozik. A RömiRoyal elérhetővé teszi az első Gin, Kaluki (Kalooki), Kaluki 40 és hagyományos römi szobáit! Az ingyenes gyakorlás mellett éles, pénzre menő versenyeket és bajnokságokat biztosítunk, amellyel a lehető legjobb játékélményt kapja.

Römi Stars

Römi Stars

A RömiStars.hu egy online forrás, ahol híreket, információkat találhatunk a römi játékok különféle variációiról, mint például a Gin Römi, Oklahoma Gin, Kaluki stb. A hírek mellett szabályok, stratégiák olvashatóak, römivel foglalkozó weboldalakat ismerhetünk meg. Mostanában egyre több oldalon kínálnak online lehetőséget kártyázni, melyek között a Römi is nagyon népszerű. A virtuális termekben próbára tehetjük a szerencsénket vagy egyszerűen csak összemérhetjük a tudásunkat más játékosokéval.

Rummy 500

Rummy 500

2 személyes játék, a Römi változata, melyben pontot lehet kapni a bemondott lapokra és pontlevonás jár, azokért a lapokért, melyek a játékos kezében vannak, amikor valaki kilépik a játékból. Klikkelj a Játssz gombra vagy válaszd ki az alábbi listáról a termet, ahol játszani szeretnél. A játék új ablakban fog megnyílni.

Hirdetés
StarGames - Römi

StarGames - Römi

A Römi egy kétszemélyes kártyajáték, melynél az összes lap lepakolása a cél. Ha egy játékos sorra kerül, levesz egy lapot a kártyapakliról vagy felveszi az elötte lévő játékostárs által eldobott lapot. Lepakolni akkor lehet, ha a játékos soron van és tulajdonában van a szükséges csoportoknak és soroknak. Utána, függetlenül attól, hogy a játékos lepakolt-e vagy sem, lerak egy lapot lapjai közül a paklira. Az első lepakoláshoz a játékosnak 30 pontra van szüksége. A lerakott csoport vagy sor az asztal közepére kerül. Minden játékos, aki már egyszer lepakolt hozzápakolhat ehhez a csoporthoz vagy sorhoz. játékban Jokerek is vannak, melyek azokat a lapokat helyettesítik, amelyek hiányoznak egy csoport vagy sor építéséhez. Egy játékkör akkor végződik, ha egy játékos lepakolta összes lapját. Az ellenfél maradék lapjai minuszpontokat hoznak. Ha egy játékos túllépi a játék elején megadott pontszámot, az ellenfél nyert.

Tízlapos (kopogós) römi

Tízlapos (kopogós) römi

Ezt a játékot zsókereket is tartalmazó két csomag francia kártyával játsszák. Annyian vehetnek részt benne, ahánynak csak lap jut. Mindenkinek 10-10 lapot osztanak ki. Az osztó maga 11-et kap. Ő kezdi meg a játékot. Eldob egy lapot. A soron következő, vagyis tőle jobbra ülő játékos vagy ezt az eldobott lapot veszi fel, vagy a kiosztás után megmaradt, zárt kártyacsomagból, a talonból húz lapot. Utána letesz egy lapot a saját lapjai közül. Ugyanígy jár el minden következő játékos. A játékosok így állandóan felfrissítik a kezükben tartott lapok állományát. Eközben azonban meghatározott cél vezeti őket. Gyűjtögetnek. De mit? Mindenekelőtt /"összefiiggéseket". /Összefüggésnek kell tekinteni az azonos szín egymást követő lapjait. Ilyen például a treff bubi-dáma-király, vagy a pikk nyolcas-kilences-tizes-bubi-dáma. A legkisebb összefüggés három lapból áll, a legnagyobb azonban akár tíz lapból is állhat.

Ultinet

Ultinet

Römi Az oldalon a römi nevű kártyajátékkal lehet játszani. A játékot két, három vagy négy személy játszhatja egymás ellen. A játékban chat-elhetsz és beszélgethetsz a játékostársaiddal. Ameddig nincs meg a megfelelő számú emnber a játékhoz, a számítógép pótolja a hiányzót. Bentlévő játékosok száma Kétszemélyes römi: 2 Háromszemélyes römi: 0 Négyszemélyes römi: 0

Tuti menü