Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kártyajáték Online képes leírás: Poker - William [4. oldal]
részletek »

Kártyajáték Online: Poker - William [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kartya-jatek-jatekok.tlap.hu » Kártyajáték Online
Keresés
Találatok száma - 68 db
Poker Plusz - $3.000 Bankroll

Poker Plusz - $3.000 Bankroll

Angol nyelvű kártyajáték oldal.

Póker szótár

Póker szótár

(A) Idegen egy póker kifejezés? A Póker Szótár segít! Tagadhatatlan tény, hogy a póker nyelve az angol, amely néha bizony gondot okoz. Poker cikkek és poker hírek között gyakran találunk olyan idegen kifejezéseket, amiket nem értünk pontosan. Avagy melyikünkkel ne történt volna meg kezdő poker játékos korában, hogy nem értette mit írnak a chatben. A poker szótár ezekre a problémára kínál megoldást! Abc sorrendbe szedtük a leggyakoribb kifejezéseket, hogy senkinek ne szabjon gátat egy-egy ismeretlen kifejezés. A szótár használatához böngészd a kifjezéseket betűrend szerint, vagy kereséssel.

Poker Texas Holdem - Online Póker

Poker Texas Holdem - Online Póker

(A) Pókerezz online. Játszhatsz ingyen csak a szorákozásra, da az igazi izgalmat és örömet akkor megérezhetsz, amikor az igazi betétért fogsz játszani. De ez csak a kezdet. Várnak Rád ingyenes tornák magas nyereményekkel és sok más érdekes bónusz. Ismerkedjél a Texas Holdem Póker szabályaival, azzal hogy hol lehet pokerezni és csatlakozz az online játékosokhoz.

Pokerion Club

Pokerion Club

(A) Jöjjön és játsszon nálunk online pókert! A regisztráció ingyenes! Ha eddig még nem tette meg, ismerkedjen meg a pókerrel interneten keresztül. Nyerjen igazi pénzt mindenféle kockázat nélkül! Egy illetve több asztalos póker bajnokság a hét minden napján! Minden nap freeroll, emellett egész héten, a nap 24 órájában játszhat sit and Go versenyeket és beülhet cash game asztalainkhoz. Mérje össze tudását, akár ismerősévell is egy heads up asztalnál.

Pokermennyország

Pokermennyország

(A) A Poker Heaven a legjobbat ajánlja az online poker területén; magas sign-up bonusokat, minden hónapban 3 milliót garantált tournamentjeink során, napi freerollokat, készpénzes giveawayeket különböző promóciók keretein belül és a lehetőséget, hogy kvalifikálja magát az élő poker versenyekre. A Poker Heaven továbbá bőségesen megjutalmazza hűséges játékosait cash bonusokkal, freerollokkal, poker ajándékokkal, valamint kedvezményre jogosító voucherekkel, melyeket VIP loyalty store-unkban be is válthat.

PokerRoom

PokerRoom

Pókerezzen online a PokerRoom.com oldalon. Egyszerű, biztonságos, gyors kifizetések. Számos különböző limitű pókerjáték - Texas Hold 'em, Omaha, 7 Card Stud, 5 Card Draw, kaszinó játékok és nagyszerű pókerversenyek.

PokerStars

PokerStars

Pókertermek: Miért is mennél Las Vegasba, mikor a legjobb online pókerteremben a legjobb online pókerasztalokon játszhatsz - a PokerStars-on? Letölthető pókertermünkben a következő játékok mindegyikét játszhatod: Texas Holdem, Omaha póker, Omaha High-Low, Seven Card Stud, Five Card Draw, 2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw, Seven Card Stud High-Low, Razz, Badugi, HORSE, 8-játékos vegyes játék és pókerversenyek. A fenti játékok bármelyikére kattintva részletes tájékoztatást kapsz a játék szabályairól. Ha kezdő pókerjátékos vagy, javasoljuk, hogy olvasd el a póker alapszabályait, mielőtt beülnél egy asztalhoz! Szintén nézd át a PokerStars pókerszótárt is! Bármelyik asztalt is választod a PokerStars-on, biztos lehetsz benne, hogy ellenfeleid valódi online pókerjátékosok lesznek. A többi játékos élhet egy saroknyira tőled, vagy akár a világ másik felén, egyvalami biztos: a saját nevükben ők maguk pókereznek. A PokerStars-on ugyanis - ellentétben néhány más online pókerteremmel - soha nem fogsz botok (gépi játékosok), a terem alkalmazásában álló játékosok (shill), vagy a ház ellen játszani. Termünkben a limites játékok beülőjének minimuma a kislicit (az első két licitkörben érvényes tét) tízszerese. Például egy $10/$20-os asztalon a minimális beülő $100. A No Limit játékok minimális beülője a legtöbb asztalon a nagyvak húszszorosa.

RFL.hu Passziánsz

RFL.hu Passziánsz

A megunhatatlanul szórakoztató, kirakós kártyajáték, amelyben a lényeg, hogy olyan ügyesen variáld a pakli lapjait, hogy minél gyorsabban helyükre kerüljenek a pikk, a káró, a treff, és a kör kártyái.

Hirdetés
Römiroyal

Römiroyal

Magyar nyelvű römi oldal regisztrációs belépőoldala. Ezen az oldalon csak belépési lehetőség van a játéktermekbe. 1. sor: azonos színű, rangban egymást követő, legalább három lapból álló sorozatok. Pl. pikk 4, pikk 5, pikk 6 vagy kőr 9, kőr 10, kőr bubi, kőr dáma, kőr király. A lejátszásban a sorok utólagos megosztására, átrendezésére nincs lehetőség. Az ászokat felhasználhatjuk ász, 2, 3, illetve a dáma, király, ász kombinációkban is. Az ász tehát lehet egy sorozatban a legkisebb és a legmagasabb lap is. A teljes színsorozatban csak egy helyen szerepelhet az ász: vagy a 2, vagy a király mellett. Minden sorozatban egy dzsóker is használható egy tetszés szerinti kártya helyettesítésére. 2. csoport: azonos rangú, de különböző színű lapok. Pl. három lapból álló csoport: kőr 8, pikk 8, treff 8 (terc); négy lapból álló csoport: káró ász, kőr ász, pikk ász, treff ász. (kvárt) Ha a játékosok megállapodtak dzsókerek használatában, bármely sor és csoport egy lapját dzsóker helyettesítheti. Fontos és általános szabály, hogy egy csoportban nem szerepelhet két azonos színű kártya.

RömiStars.hu

RömiStars.hu

A RömiStars.hu egy online forrás, ahol híreket, információkat találhatunk a römi játékok különféle variációiról, mint például a Gin Römi, Oklahoma Gin, Kaluki, stb. A hírek mellett szabályok, stratégiák olvashatóak, römivel foglalkozó weboldalakat ismerhetünk meg. Mostanában egyre több oldalon kínálnak online lehetőséget kártyázni, melyek között a Römi is nagyon népszerű. A virtuális termekben próbára tehetjük a szerencsénket vagy egyszerűen csak összemérhetjük a tudásunkat más játékosokéval.

Strip Blackjack

Strip Blackjack

(A) Válassz a három nő közül egy játékost és bízd a szerencsére, no meg a tetovált karú blackjack osztóra magad! Nem könnyű feladat levetkőztetni ellenfeledet úgy, hogy közben megtartsd ruháidat. Vagy nézzük más szemszögből! Veszíts és a te nőd vetkőzik meztelenre! Mindenképp nyersz.

Ulti

Ulti

Online játszható ultiklub belépőoldala. Itt lehet regisztrálni. A játékos nem tesz eleget a játék szabályainak (pl. nem üt fölül vagy nagyobb értékű, de azonos színű lappal, vagy aduval, pedig tudna), ide sorolva a partner segítését is (pl. 40 jelentése, mikor nincs parti). Ekkor a többiek beismertetik vele, hogy hibát követett el, és kifizettetik a kör kontrákkal együtt fizetendő összeg dupláját. Szabálytalanságot követhet el a felvevő (bemondó) vagy valamelyik védő is, ez utóbbi esetben a vétkesnek a társa helyett is kell fizetnie.

Valhalla Poker

Valhalla Poker

(A) Online and offline, billions of dollars are pushed across hundreds of thousands of poker tables every single day. That's serious business! From you we expect honesty, no foul language at the tables, no bad sportsmanship; In short: Fair Play. From us you can expect professionalism, on-time payment and an excellent poker platform. If you're underage, find out why we can't let you play here. If your poker game is more pain than competitive sport, find out more now. Finally, it is important that you give us your feedback so we can provide better service. Write our 24-hour Support Team a quick note and tell them what's on your mind.

Webkungfu Játékok

Webkungfu Játékok

(A) Internetes játékok: Kaland Játékok; Logikai Játékok; Lövöldözős Játékok; Autós Játékok; Motoros Játékok ; Repülős játékok; Akció Játékok; Sport Játékok; Ügyességi Játékok; Stratégiai Játékok; Kártya játékok; Lányos Játékok; Egyéb Játékok; 1001 játék

Webkungfu Játékok

Webkungfu Játékok

(A) Internetes játékok széles választéka: Kaland Játékok; Logikai Játékok; Lövöldözős Játékok; Autós Játékok; Motoros Játékok ; Repülős játékok; Akció Játékok; Sport Játékok; Ügyességi Játékok; Stratégiai Játékok; Kártya játékok; Lányos Játékok; Egyéb Játékok; 1001 játék

William Hill Poker

William Hill Poker

William Hill az egyik legrégebbi és legnagyobb fogadóiroda az Egyesült Királyságban, 1934 óta működik és nyújt különféle szerencsejáték szolgáltatásokat játékosainak offline illetve online is. Nemrég óta a dinamikusan fejlődő iPoker hálózat tagja, így a forgalom és a terem promóciói első osztályúak, mindezek mellett a hálózat havi 16 millió dollárt garantál nyereményeiben! Több pénznemben befizethetünk és játszatunk is, széles játékválaszték vár ránk. Szponzorált profi játékosaik közt olyan nevekkel találkozhatunk, mint Roland de Wolfe, Julian Thew és Keith The Camel Hawkins. Mivel sportfogadással is foglalkozik a terem (és az itt fogadók pókerezni is beülnek), a pókerasztaloknál nem ritka a vad és laza játék. Nagy általánosságban elég laza játékkal találkozhatunk, ami jó terepet biztosít az okos játékosoknak - különösen mikro téteken. A szoftver elég funkcionális - a lobbyját 2008-ban megújították, így sokkal átláthatóbbá és használhatóbbá vált, nagyban megkönnyíti pl. a megfelelő versenyasztal megtalálást. A teremben Texas Hold'em, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven-Card Stud, Seven-Card Stud Hi-Lo illetve Five-Card Stud pókerfajta érhető el. Ezen kívül high-stakes blackjacket, casinojátékokat és sportfogadást is kínál a William Hill.

Tuti menü