Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kártyanaptár készítés képes leírás: Server - Rebel [2. oldal]
részletek »

Kártyanaptár készítés: Server - Rebel [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kartya-jatek-jatekok.tlap.hu » Kártyanaptár készítés
Keresés
Találatok száma - 30 db
 Server Line Szolg. Bt.

Server Line Szolg. Bt.

(A)A kártyanaptár a hatékony emlékezetbentartás egyik kitűnő reklámeszköze - évtizedek óta. Biztosan emlékszik olyan kártyanaptárra vagy találkozott már egy-egy példányával, mely akár több évtizeddel ezelőtt járt kézről-kézre, és vitte hírét a reklámoldalán szereplő vállalatnak. A kártyanaptár - vagy reklámnaptár - nem csak a gyűjtők körében volt- és ma is közkedvelt. Praktikus tulajdonságai miatt időtállóan hasznos reklámajándéknak bizonyult. Kedves gesztus, mert olyan termék, mely nem csupán a kibocsátó cég reklámját ismerteti a potenciális vagy konkrét vásárlóval, hanem azt is tudatja vele, hogy az ajándékozónak fontos az ügyfél/vásárló elégedettsége és erre - a gyártás költségeinek felvállalásával - hajlandó anyagi áldozatot is hozni. Cégünk - megalakulása óta - évente százezres nagyságrendben készít kártyanaptárt ügyfelei számára. Tapasztalatunk a szerkesztés és a gyártás terén hasznos segítséget kínál minden régi és új megrendelőnknek. Referencia kollekciónk jelentős , melyet szívesen bemutatunk Önnek is.

 Teljes körű nyomdai szolgáltatások

Teljes körű nyomdai szolgáltatások

Többéves nyomdaipari tapasztalattal hátunk mögött nyomdánkat 2008 derekán alapítottuk, azzal a céllal, hogy magas minőségű, költséghatékonyabb és megbízhatóbb szolgáltatást tudjunk nyújtani minden már meglévő és leendő ügyfelünk számára. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy megrendelőink maximálisan meg legyenek elégedve mind szolgáltatásainkkal, mind pedig az általunk készített termékekkel. Várjuk minden régi és új ügyfelünk megrendelését! Reméljük részesei lehetünk és hozzájárulhatunk üzleti sikereiknek!

 Videograf Stúdió

Videograf Stúdió

A Videograf Stúdió már több mint 15 éve áll megrendelői rendelkezésére a média szinte minden területén.Önálló grafikai stúdióval, világszínvonalú modern nagy ofszetnyomdával és digitális nyomdával rendelkezünk. Áraink ennek következtében igen kedvezőek, erről Ön is meggyőződhet! Nálunk nincs példányszám limit! Akár egy darab anyagot is elkészítünk! Tegyen próbára minket, és kérjen tőlünk árajánlatot! A modern gépekkel igen költségtakarékos a nyomtatás, és az ár tetemes részét maga a papír költsége teszi ki! Ha cégének, vállalkozásának vagy mint magánszemélynek nyomdai munkára, weblapra, fotóra vagy videóra van szüksége, keressen meg minket, kérjen árajánlatot tőlünk! A honlapunkon "Az árajánlatról" gombra kattintva egy rövid ismertetőt olvashat arról, hogyan kérjen árajánlatot, mit kell annak tartalmaznia ahhoz, hogy korrekt és pontos árat tudjuk Önnek mondani.

 Xorpio Grafika-Nyomda

Xorpio Grafika-Nyomda

A kézenfekvő reklám Kártyanaptár méret 70 x 100 mm Oldalszám 2 oldalas Darabszám 500 vagy 1.000 db Hozott anyag Kézirat és fotó Nyomás: mindkét oldala teljesen színes Anyag: Műnyomó 350 g Kötészeti munka: sarkított, 2 oldalt fóliázott 1.000db 2 oldalas color naptár, sarokkerekítve, 2 oldalt fóliázva 18Ft/db 500db 2 oldalas color naptár, sarokkerekítve, 2 oldalt fóliázva 22Ft/db Az ár magában foglalja a szerkesztést, nyomtatást és Bp. területén a házhozszállítást.

GReklámstúdió

GReklámstúdió

A kártyanaptár segít megismertetni egy céget; arról egy képet tükröz. Az első benyomás része. Egy jó kártyanaptár éppen ezért csodákra képes. Akárcsak egy névjegykártya. Persze csak akkor, ha a megfelelő design-nal és információkkal látjuk el. A Gáspár ReklámStúdió több mint 18 éve tervez kártyanaptárakat, megrendelőink nagy elégedettségére. A kártyák 67x104mm méretben, sarokkerekített kivitelben készülnek 350gr. műnyomóra, az előoldal fóliázott felületű. A kártyák mindkét oldalát színesre nyomjuk, a rajtuk szereplő ábrákra, információkra és színekre vonatkozó megkötésünk nincs.

JudyArt Studio

JudyArt Studio

(A) A kártyanaptár az első benyomás része, segít megismertetni egy céget; arról egy képet tükröz. Egy jó kártyanaptár éppen ezért csodákra képes. Íme náhány érv, ami e praktikus reklámhordozó mellett szól: Egy egész éven át szem előtt tartja vállalkozásodat, így leendő vagy majdani vásárlóid mindig tudni fogják, hová forduljanak. Időtálló termék, praktikus tulajdonságai miatt időtállóan hasznos reklámajándék a kártyanaptár. Figyelmes gesztus, egy egész éves ajándék vásárlójának ügyfelének!

Kartyanaptar

Kartyanaptar

Cégek, vállalkozások reklámozására szolgáló két oldalas nyomtatvány. Megjelenése általában az új évhez kötődik. Egy vagy két oldalát fóliázni ill. felületkezelni lehet. Kis felületen bemutathatja a cég tevékenységét, kreatív, egyéni design segítségével. Általában 105x70 mm-es méretű, de ettől igény szerint el is lehet térni. Hasznos, mert tartalmazza az adott évi naptárat (hátlapon), esetleg névnapokat és ünnepnapokat is megtudhatunk belőle, de hatalmas reklámértékkel is rendelkezik. A papír fényes műnyomó karton (300 g-os műnyomó).

Kártyanaptár - GEDEON

Kártyanaptár - GEDEON

A kártyanaptár Szeretné, ha ügyfelei az ön reklámját nem szemétnek, hanem hasznos kiegészítőnek ítélnék?Szeretné, ha mindig szem előtt lehetne? Szeretne bebújni potenciális vásárlói fiókjába, táskájába? A kártyanaptár kiváló megjelenési forma a hosszútávon gondolkozó vállalkozások, szervezetek részére. Tömören és világosan mutatja be a kibocsátóját, egész évben szem előtt lehet és színes reklámfelületen. A hátoldalán található naptár praktikus segédeszköz használóinak. Kártyanaptárainkat 300g-os kartonra készítjük, előoldalát fóliázzuk, sarkait a praktikus használat érdekében gömbölyítjük. Kártyanaptárainkat több méretben is megrendelheti. - Kis méretű kártyanaptár: 70 mm x 55 mm - Nagyméretű kártyanaptár: 105 mm x 70 mm - Névjegy: 85 mm x 50 mm vagy 90 mm x 50 mm

Kettőspont Kft.

Kettőspont Kft.

Cégünk, a Kettőspont Kft. jelenlegi formájában fiatal vállalkozás, 2003 januárjában alakult, tevékenysége viszont jó néhány éves múltbeli tapasztalatból táplálkozik. A cég alapítója és egyik tulajdonosa a kilencvenes évek közepétől nyomdavezetőként, 2001-től a kft. létrehozásáig egyéni vállalkozása keretén belül foglalkozott kiadói, nyomdai tevékenységgel. A Kettőspont Kft. a kisebb létszámú vállalkozások közé tartozik, de jól működő szakmai kapcsolatai révén, alvállalkozók bevonásával képes gyors, megbízható és igényes színvonalú teljesítésre nagy volumenű megrendelések esetében is.

Hirdetés
Kex reklám grafika - Kártyanaptár

Kex reklám grafika - Kártyanaptár

...ami itt említhető, az a több mint 10 éves (1992-óta) -igaz, korábban más felállásban szerzett- szakmai tapasztalat a reklám-grafikai tervezés, kivitelezés, hirdetésszervezés területén: -általános számítógépes ismeretek -grafikai programok ismerete és használata (vektoros, raszteres) -nyomdai előkészítési ismeretek (névjegykártya, levélpapír, boríték, szórólap, hirdetés, prospektus, katalógus, kártyanaptár, stb.) - reklám kivitelezési tapasztalatok, gyakorlat (reklámtábla, autógrafika, járműgrafika, felirat, reklámfelirat elhelyezés, stb.) -szerelési-telepítési ismeretek, gyakorlat

Magstúdió Design Kft

Magstúdió Design Kft

Cégünk Magstúdió Design Kft azzal a céllal alakult, hogy a kiadványszerkesztés, tördelés, tervezés, nyomdai kivitelezés terén, mérsékelt áron biztosítson egyedi és professzionális színvonalat a hazai valamint a nemzetközi vállalkozásoknak. Kis stúdiókra jellemző rugalmassággal - a minőség és a kreativitás megtartása mellett - gyors megoldásokkal állunk ügyfeleink részére. Szakmai tudásunk, fantáziánk, valamint esztétikai igényességünk garancia a megbízható alkotómunkára és a meg-rendelések pontos teljesítésére. Kérjük forduljanak hozzánk bizalommal, és mi valóra váltjuk legmerészebb álmaikat is. Ne feledje, mottónk: A kiadványszerkesztés - tördelés mester műhelye! Kiemelkedő minőség mérsékelt áron!

Nortyx Web Stúdió

Nortyx Web Stúdió

A Nortyx Web Stúdió 2006 harmadik negyedévében kezdte meg működését. Azóta számos magán- és céges honlapot készítettünk el különböző tartalommal, egyedi tervezéssel. Ügyfeleinket mindig rugalmasan kezeljük és árainkat az Ő pénztárcájukhoz alakítjuk. Az általunk készített honlapokat megtalálhatja a "Referenciák" menüpont alatt. Néhány ügyfelünk honlapjához adminisztrációs felületet is kért. Ezeket az oldalakat Ön is kipróbálhatja saját teszt környezetünkben. Amelyik honlaphoz tartozik ilyen adminisztrációs oldal, azt feltüntetjük referenciáinknál. A honlapok elkészítése során folyamatos kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, így láthatják az elképzelésük megvalósulásának folyamatát, esetleg változtathatnak rajta, amennyiben úgy gondolják, hogy más megoldások jobban passzolnának a cég vagy saját világukba. A Nortyx Web Stúdió kapcsolatban áll a HírösNET tárhelyszolgáltatóval, így nem csak honlapjának elkészítését tudjuk felvállalni, hanem a tárhely ügyintézéseit is. Tehát a domain regisztrációtól a tárhely elkészítésen át, a honlap beélesítéséig mindent mi végzünk el, Önnek csak elképzeléseit kell megosztania velünk, valamit a szerződéseket és az igénylőlapokat aláírnia.

Rebel Grafikai Stúdió Kft.

Rebel Grafikai Stúdió Kft.

A múltban jelentős szakmai, grafikai és kivitelezői hátteret szereztünk, amely biztosítékot nyújt az összetett dekorációs munkák megvalósításában is. Mind a mikró- közép- és nagyvállalatok elégedettek szolgáltatásunkkal, melyekből jelentős referenciákkal rendelkezünk. Az egyre növekvő igényeknek megfelelően mammut-, illetve multinacionális vállalatok komplett reklám és média megjelenését is kialakítjuk.

Tuti menü