Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kártya és a kártyajátékok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kártya és a kártyajátékok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kartya-jatek-jatekok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 273 db
 Általános jóslás magyar kártyával

Általános jóslás magyar kártyával

Természetesen a jóslás első lépése, hogy jól megkeverjük a lapokat. Majd kiszámoljuk, és értelmezzük őket. A lapok a következő kérdésekre válaszolnak: 1. kártya: családdal kapcsolatos 5. kártya: pénzügyi helyzetet mutatja 7. kártya: munkával, tanulással összefüggő dolgok 10. kártya: egészség mutatója 19. kártya: a szerelemről ad információt 21. kártya: vállalkozásokkal kapcsolatos 27.kártya: párkapcsolat

 ConPress Digitális Nyomda

ConPress Digitális Nyomda

Kártyanaptár - praktikus, hasznos, esztétikus, hosszantartó! Melyik dátum milyen napra esik? Hogy alakulnak az ünnepnapok? A kártyanaptár egyik oldalán a válasz. A másik oldalán az Ön hirdetése. Egy egész éven át! Kis felület, amely nagyon hirdet: mert az Ön cége a jó oldalon van! Minőségi és gyors kártyanaptár készítés! Akár grafikai tervezéssel, szövegírással együtt! Kártyanaptárral egész éven át szem előtt tarthatja vállalkozását! Minden darab kártyanaptárral közelebb a sikerhez.

 Digitális és Ofszet nyomda

Digitális és Ofszet nyomda

Már 9 éve a digitális nyomtatás területén = minőség és szaktudás! 3 nagyteljesítményű plakátnyomógéppel és 3 digitális nyomdagéppel állunk Ügyfeleink rendelkezésére! 2009-ben is minden hónapban más-más akciókkal várjuk kedves Ügyfeleinket! ELINDÍTOTTUK A DIGITÁLIS FOTÓLABOR SZOLGÁLTATÁSUNKAT!

 Egyedi kártyanaptárak készítése

Egyedi kártyanaptárak készítése

Egyedi tervezésű kártyanaptárak készítése 100db-tól a több 1000 darabos megrendelésig. Nálunk a naptároldalra is elhelyezheti szlogenjét! A kártyanaptárak 350 grammos fényes műnyomó papírra készülnek, a sarkok kerekítettek. Az előoldalon színes nyomásra van lehetőség, a hátoldalon elhelyezheti szlogenjét az ön által választott színben. A naptár mérete 100x65mm.

 Flaming Hungary

Flaming Hungary

A Flaming Hungary Kft. Grafikai Stúdió-Gyorsnyomda 1994. óta működik. Munkánkra mindig a kifogástalan minőség és kreativitás jellemző. Gyorsnyomdai tevékenységhez, grafikai tervezéshez kapcsolódó szolgáltatásokkal hosszú távú kapcsolatokat szeretnénk kialakítani intézményekkel, gazdasági társulásokkal, magánszemélyekkel. Célunk: Megrendelőink elégedetten távozzanak és ismételten visszatérjenek cégünkhöz. Folyamatos és rendszeres megrendelés esetén - éves szerződés alapján - árainkból kedvezményt biztosítunk.

 Kártyanaptár készítés

Kártyanaptár készítés

A XIII. kerületben található nyomdánkban ofszet-, szita-, és digitális nyomtatással készítünk a szórólapoktól a prospektusokon át a kisebb példányszámú könyvekig szinte bármit. Jellemzően a Budapesten működő vállalkozásokat látjuk el nyomdaipari termékekkel. Az üzleti élet mindennapjaihoz szükséges nyomtatványokat (névjegy, levélpapír, boríték, dosszié stb.) egészen minimális példányszámban is gazdaságosan tudjuk előállítani, digitális kapacitásunknak köszönhetően. Az állandó termékskálánk mellett idényjellegű termékeink (pl. év végi üdvözlőlapok, asztali-, fali és speditőr naptárak stb.), széles választékát is megtalálhatják oldalainkon. Kérjen árajánlatot, próbáljon ki minket! Vállaljuk 60x95, 100x70, 85x55 méretekben különböző színnyomással, fóliázott, lakkozott zsebnaptárak elkészítését.

 Kártyanaptár shop

Kártyanaptár shop

(A)Itt könnyen és pillanatok alatt rendelhetsz kártyanaptárakat, melyek segítségével új és visszatérő vásárlókra tehetsz szert. E kitűnő és praktikus reklámajándék (másnéven zsebnaptár) hatékonysága és gesztusértéke régóta bizonyított. A lényeg, hogy jövőre is légy a vásárlók látókörében!

 Kártyanaptár, falinaptár, névjegykártya, képeslap

Kártyanaptár, falinaptár, névjegykártya, képeslap

A kártyanaptár, reklámnaptár, praktikus tulajdonságai miatt hasznos reklámajándék. Szerencsés választás lehet, mivel egész évben szem előtt tartja vállalkozását, így a jelenlegi vagy majdani vásárlói mindig tudni fogják, hová forduljanak. Időtálló reklámeszköz egy költséghatékony megoldással. Nem csak a kibocsátó céget ismerteti meg a vásárlóval, hanem azt is tudatja, hogy az ajándékozónak fontos a vásárló elégedettsége. A megbízható kivitelezésnek Cégünk évtizedes tapasztalata a biztosíték. A szerkesztés és a gyártás terén segítséget nyújtunk minden régi és új megrendelőknek.

 Kibic Közhasznú Sportegyesület

Kibic Közhasznú Sportegyesület

(A) Célunk a hazai bridzsélet fejlesztése, támogatása, az utánpótlás-nevelés, valamint toborzás. Fő tevékenységeink: A bridzs mint szellemi sport széleskörű megismertetése, illetve a bridzsezés iránti érdeklődés felkeltése korosztályra való tekintet nélkül.; Az amatőr és profi versenyzés anyagi és erkölcsi támogatása, feltételeinek megteremtése, pártoló tagok toborzása.; Hazai és külföldi versenyek szervezése és az azokon való részvétel támogatása; A Sportegyesület tagjai, valamint bármilyen érdeklődő fiatal részére oktatás, felkészítés, versenyeztetés, kiegészítő sportolási és egyéb szabadidős programok, valamint edzési lehetőségek biztosítása; Egészséges, közösségi szellem megteremtése, a bridzs sportegyesületek klubéleti hagyományainak folytatása; A tagok hasznos és kreatív időtöltésének biztosítása, a (kallódó) fiatalok, közösségre vágyó felnőttek bevonása a bridzséletbe, és egyéb olyan aktív tevékenységekbe (kulturális-szabadidős programokba), amivel testi-szellemi fejlődésük a társadalom számára hasznos irányba terelhető.

Hirdetés
 Le Coin Kft.

Le Coin Kft.

A Le Coin Creative Kft.-t 2006-ban alapítottuk meg. Több mint egy évtizeddel a hátunk mögött a nyomdaiparban be kellett látnunk, hogy hiába tudjuk szállítani a legkiválóbb minőségű nyomatokat, ha ügyfeleinket kreatív tervezéssel nem tudjuk kielégíteni. A kreatív szakmában sem létezik ezüst golyó, a felmerülő problémákat csak az adott szakterület specialistái képesek gyorsan, hatékonyan és esztétikusan megoldani. A nyomdászok a nyomdagépek, a kreatívok a rajzok, a fejlesztők pedig a forráskódok világát ismerik behatóan. Mi ezt a három szakágat egy fedél alá hoztuk, egy asztalhoz ültettük a szakembereket majd finom kávéval, jó borokkal és egy csipetnyi itáliai életérzéssel zökkenőmentessé tettük a kommunikációjukat. Filozófiánk néhány népi közmondába sűrítve: Sok kicsi sokra megy A minőség az apró részletekben lakozik: egy megfelelően kiválasztott kreatív papír, egy gondosan megtervezett logó, egy sor alaposan megrágott kód tesz különbséget a jó és a kiváló termék közt. Lassan járj, tovább érsz Nincs mit szépíteni rajta, hosszú távra tervezünk. Célunk partnereink igényeivel együtt nőni, alkalmazkodni elvárásaikhoz, hiszen régóta tudjuk, hogy az evolúció mindig az adott környezetben leghatékonyabban működő szervezetet eredményezi

 Lito film

Lito film

(A) Nem csak gyűjtőknek! Kártyanaptár készítés egyedi igények szerint. Szabvány méret legyen? Sarkazva? Fóliázva? 2010-es megszerkesztett naptár hátoldallal kéri, vagy egyedi hátlapot szeretne? Barátait szeretné meglepni vele, vagy céges ajándéknak szánja? 10 példánytól több ezres mennyiségig - kérje ajánlatunkat! Hozza el tervét és mi készterméket adunk Önnek.

 Maros Sprint

Maros Sprint

A kártyanaptárak 300 grammos műnyomó papírra készülnek, előoldalon fényes fóliával, a sarkok kerekítettek. Az előoldalon színes nyomásra van lehetőség, a hátoldal kettő színes, vörös és fekete. A hátoldalon, a naptár alatt egy 16 mm magas reklámfelületet biztosítunk ügyfeleink részére. FIGYELEM! EZEK AZ ÁRAK TARTALMAZZÁK A GRAFIKAI ELŐKÉSZÍTÉST ÉS A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁST IS!!

 Mozaik Digitális Nyomda

Mozaik Digitális Nyomda

Szolgáltatásaink 1. TERMÉKEINK: Vállaljuk mindenféle nyomdai termék elkészítését: plakátok és digitális fényképek, névjegykártyák, céges boríték és levélpapír, (egyedi) naptárak, CD, DVD és videó borítok, prospektusok, brosúrák, belépők, képeslapok, meghívók, szórólapok, írásvetítő-fólia, árcédula, csomagolópapír, termékcímkék 2. TERVEZÉS: Nem csupán a nyomtatásban, hanem már a tervezésben is állunk rendelkezésére: grafikus tervezés, kiadványszerkesztés, perszonalizálás, sorszámozás, tördelés, levilágítás, nyomdai előkészítés, fotózás 3. KIVITELEZÉS: Digitális nyomtatás. Viszonylag kis darabszámú (1000 példány alatti) nyomatok készítése rövid határidővel, közvetlenül a számítógépes állományból, kiváló minőségben. 4. HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS: Az elkészített termékek igény szerinti kiszállítását vállaljuk Budapesten és vidéken is, időt és energiát takarítva meg ezzel Önnek.

 Naptár Shop

Naptár Shop

(A) Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek vállalkozásunkat: a Media-Press '91 Kft. (jogelőd Media-Press Bt.) 1991 óta van jelen a piacon. Tevékenységünk grafikai tervezéssel és kiadványszerkesztéssel indult, majd az elmúlt 18 év alatt folyamatosan bővült ügyfeleink igényei szerint. Mára jelentősen kiszélesedett termék- és szolgáltatási palettánk. Jelenleg több mint 800 négyzetméter beépített területen több mint 30 munkatársunkkal igyekszünk teljesíteni ügyfeleink megrendeléseit. Gépparkunk folyamatosan bővül és korszerűsödik. Rendelkezünk többek között professzionális képfeldolgozáshoz, keménytáblás könyvkötészethez és naptár-gyártáshoz szükséges berendezésekkel, valamint digitális nyomdagépekkel is. A fenti menükben rövid összefoglalót olvashat tevékenységünk főbb területeiről. Kérjük, ha még nem ismer minket, szenteljen figyelmet bemutatkozásunknak, és próbálja ki termékeinket és szolgáltatásainkat Ön is!

 Nyomdai közösségi portál

Nyomdai közösségi portál

A ReMac Group 2007. március hónapban alakult a www.nyomdainfo.hu első nyomdai közösségi portál működtetésének, valamint grafikai, nyomdai fővállalkozás céljából. Grafikai, nyomdaipari tevékenységünk 10-12 évvel ezelőtt kezdődött, amikor először jelentettük meg az Információk Nyomdákról című szakkiadványt. Vállalkozásunk mind a mai napig rövid tervezési és kivitelezési határidővel előállított, kíváló minőségű nyomdai termékekkel látja el régi, állandó, illetve új megrendelőit. Vállaljuk minden nyomdai úton előállítható termék, grafikai tervezését és komplett kivitelezését. Grafikai részlegünk modern technikai háttérrel rendelkezik. Stúdiónk több, Apple Macintosh számítógéppel, valamint Heidelberg, FujiFilm és HP háttérkiszolgálókkal végzi munkáját. Kollégáink szakértelme, eszközparkunk, valamint az évek alatt felépített nyomdai kapcsolatrendszerünk garancia a kíváló minőségre és a pontos szállítási határidőre. Csapatunk filozófiája "a megrendelő az első", ezért a hét minden "munkanapján" - hétvégén előre egyezetetett időpontban - megrendelőink rendelkezésére állunk.

 Nyomel Kft

Nyomel Kft

A magyar tulajdonosi hátterű Nyomel Kft. 1991. óta növekszik töretlenül, köszönhetően a vevőink professzionális kiszolgálását célzó elkötelezettségünknek. Fő tevékenységi körünk, akár egyedi igények kiszolgálása tekintetében is: ügyviteli nyomtatványok gyártása és forgalmazása; irodaszerek, iskolaszerek és papír-írószer értékesítése; a nyomdai papír- és nyomdai szolgáltatási igények kiszolgálását is beleértve; élelmiszeripari csomagolóanyagok gyártása és terjesztése.

 Online - Gin römi

Online - Gin römi

(A) Magyar nyelvű kártya játékok...Regisztrációs belépőoldal. Játszható játékok - Barbu (kártyajáték) - Fekete macska (kártyajáték) - Gin römi (kártyajáték) - Kanaszta (kártyajáték) - Pikk (kártyajáték)

Tuti menü