Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kártya és a kártyajátékok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Online - 21 válogatott [2. oldal]
részletek »

Kártya és a kártyajátékok képes leírás: Online - 21 válogatott [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kartya-jatek-jatekok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 273 db
 Online - Gin Rummy - Miniclip Games - Play Free Games

Online - Gin Rummy - Miniclip Games - Play Free Games

(A) Angol nyelvű römi játékok a Miniclip.comon

 Online - Net Gin Rummy

Online - Net Gin Rummy

(A) Net Gin Rummy lets you play Simple, Standard or Oklahoma variations of this popular card game. You can play against the built-in computer opponent or/and against a human opponent through the Internet or a LAN. Net Gin Rummy provides you with two game table tabs that easy to change: you will be able even to play against the computer and human opponent at the same time! Each tab lets you select a game variations; change the scoring and rules of the game; customize cards, decks and backgrounds; choose text messages fonts and colors; define card speed; associate sound effects... To know more about this game you can read Gin Rummy rules on this page.

 Online - Play Gin Rummy

Online - Play Gin Rummy

(A) Gin rummy is an easy-to-learn 2-player card game of skill. A game of standard gin rummy consists of several hands and the first player who gets 100 or more agreed-upon points wins the game. Gin players from all over the world play gin rummy online at GameColony.com. Here you can play regular gin rummy, gin-only games and Oklahoma Gin Rummy. You can select from 100 to 500 point games, play multi-player gin tournaments, participate in Gin Rummy Ladder and win prizes.

 Online - PLAY GIN-RUMMY ONLINE

Online - PLAY GIN-RUMMY ONLINE

(A) Gin Rummy is a card game for two players. A game consists of a series of hands, and it ends when a player accumulates 100 or more points. Then, the final scores are calculated and the player with the higher score is the winner. On this site you can play Gin Rummy against other people worldwide. You can play regular gin-rummy, gin only games, oklahoma gin, select from 100 to 500 point games, play tournaments etc.

 Ötlapos rablórömi

Ötlapos rablórömi

(A) A leglendületesebb römi, gondolkodtató, kombinatív, könnyen megtanulható/megtanítható játék, ami kitűnően alkalmas nagyobb számú (nem összeszokott) társaságok kellemes, tartalmas szórakoztatására is. Két teljes csomag francia kártyával (a 3-3 jokerrel együtt 2*55=110 lap) játszhatja már 2, de akár 6-8 játékos is (csak jó nagy asztal kell hozzá).

 PolyP grafikai stúdió

PolyP grafikai stúdió

Stúdiónk több éves tapasztalattal rendelkezik mind az Internetes megjelenítés, mind pedig az ehhez komplex rendszerben kapcsolódó egyéb reklám marketing, reklámgrafikai tevékenység végzésében. A legmodernebb technikai megoldásokat kihasználva és alkalmazva képesek vagyunk megrendelőink elvárásainak megfelelő szolgáltatási rendszert biztosítani, akár különleges igények alapján is. A nálunk készült honlapokra és egyéb reklámgrafikai anyagokra egyaránt jellemző az igényes grafikai megoldások megvalósítása, valamint a funkcionalitás biztosítása. Ezt bizonyítja partnereink egyre növekvő száma. Nálunk minden kedves ügyfél egyedi kiszolgálásban részesül. A kezdetektől a megrendelő elvárásai alapján folytatjuk a tevékenység végrehajtását. Ennek során lehetőséget teremtünk arra, hogy tevékenyen részt vehessenek saját, cégre jellemző egyedi arculatuk és megjelenítésük kialakításában. Stúdiónk szolgáltatási rendszere lehetőséget teremt a hosszútávú és költségkímélő további együttműködés megvalósítására is.

 Primus Kft.

Primus Kft.

Cégünk komoly múlttal és referenciákkal,valamint megbízható gépparkkal rendelkező vállalkozás. Komplett szolgáltatást biztosítunk vevőink részére, a nyomdai előkészítéstől a késztermék elszállításáig. Fő célunk: határidőben történő jó minőségű szolgáltatás! A vállakozás méretéből és munkatársaink személyiségéből adódó családiasságot és rugalmasságot alkalmazzuk az Ügyfeleinkkel történő kommunikáció során is.

 Rablóulti és Kanaszta új kártyakönyvek

Rablóulti és Kanaszta új kártyakönyvek

Végigtekintve a kártyajátékok öt évszázados európai történetén, megállapíthatjuk, hogy minden korszaknak voltak különösen kedvelt játékai. Ezek az idő múlásával jelentősen átalakultak, nevük is megváltozott, gyakran érdektelenség miatt tűntek el a nagy játéksüllyesztőben. A könyvünk címében jelzett römi és kanaszta a 20. század legnépszerűbb nemzetközi társasjátékai közé tartozik. A römi a harmincas években hódította meg a világot és lett népszerűségében a nemzeti kártyajátékok vetélytársa. A kanaszta a legújabb idők világszerte kedvelt mulatsága. Az ötvenes években bukkant fel Magyarországon. Hazája Latin-Amerika, szinte minden országban eltérő szabályokkal játszák. Nem véletlenül kerültek együtt a könyvbe, hiszen - mint látni fogjuk - szellemiségük és szabályaik is több ponton mutatnak hasonlóságot.

 Részletes leíírás: Gin römi

Részletes leíírás: Gin römi

(A) A Gin Römiben 52 lapból 10-10-et osztanak ki. A játékosok váltakozó sorrendben húznak a talonból, és dobnak el ezután egy-egy lapot. Az ász egy pontot ér, a bubi, a dáma és a király tizet-tizet. A többi lap annyit, ahányas szám áll rajta. Ha a kombinációban nem levő lapok értéke nem haladja meg a tizet, ki lehet teríteni a lapokat (kopogás). Ha minden lapunkat kombinációba tudjuk rakni, Ginünk van, és 25 pontot nyerünk. A játék célja a kombinációt alkotó lapok begyűjtése, hogy kopoghassunk. Ezért figyelnünk kell arra, melyik lapunk dobjuk el, és melyiket veszi fel az ellenfél. A játékot az nyeri, akinek a lapok kiterítése után a különálló lapjainak értéke kisebb, de a különálló lapok különbsége beszámít a pontozásba. Az egész játékot az nyeri, aki elsőként éri el a választott ponthatárt. A játék kezdete előtt a játékosok megállapodnak a ponthatárról (50, 100 vagy 200). Az Oklahoma Gin egy másik játékváltozat.

Hirdetés
 Schwarcz nyomda

Schwarcz nyomda

Cégünk 1992-ben alakult, és azóta folyamatosan működik, igazodva a piac követelményeihez. Rendkívül fontosnak tartjuk az ügyfelekkel való jó kapcsolat kiépítését és annak fenntartását, erre bizonyíték partnereink igen népes tábora mely folyamatosan növekszik. Magas szintű szakmai tudással és majdnem egy évtizedes tapasztalattal hátunk mögött, mindig is az igényes és pontos munkát tartottuk a legfontosabbnak és ezáltal ügyfeleink megelégedését. Az előkészítéstől a kivitelezésig állunk partnereink rendelkezésére.Rövid határidővel, pontosan dolgozunk. Árainkkal igyekszünk megrendelőinknek kedvezni. A kínálat: könyvek, füzetek, kártyanaptár, névjegykártya, dosszié, plakát, szórólap, öntapadós cimke, riccelés, stancolás, dombornyomás,ügyviteli nyomtatványok. Színes cégismertető, prospektus, boríték nyomás, A2-es méretig. Egy vagy több szín illetve color nyomás.

 Server Line Szolg. Bt.

Server Line Szolg. Bt.

(A)A kártyanaptár a hatékony emlékezetbentartás egyik kitűnő reklámeszköze - évtizedek óta. Biztosan emlékszik olyan kártyanaptárra vagy találkozott már egy-egy példányával, mely akár több évtizeddel ezelőtt járt kézről-kézre, és vitte hírét a reklámoldalán szereplő vállalatnak. A kártyanaptár - vagy reklámnaptár - nem csak a gyűjtők körében volt- és ma is közkedvelt. Praktikus tulajdonságai miatt időtállóan hasznos reklámajándéknak bizonyult. Kedves gesztus, mert olyan termék, mely nem csupán a kibocsátó cég reklámját ismerteti a potenciális vagy konkrét vásárlóval, hanem azt is tudatja vele, hogy az ajándékozónak fontos az ügyfél/vásárló elégedettsége és erre - a gyártás költségeinek felvállalásával - hajlandó anyagi áldozatot is hozni. Cégünk - megalakulása óta - évente százezres nagyságrendben készít kártyanaptárt ügyfelei számára. Tapasztalatunk a szerkesztés és a gyártás terén hasznos segítséget kínál minden régi és új megrendelőnknek. Referencia kollekciónk jelentős , melyet szívesen bemutatunk Önnek is.

 Teljes körű nyomdai szolgáltatások

Teljes körű nyomdai szolgáltatások

Többéves nyomdaipari tapasztalattal hátunk mögött nyomdánkat 2008 derekán alapítottuk, azzal a céllal, hogy magas minőségű, költséghatékonyabb és megbízhatóbb szolgáltatást tudjunk nyújtani minden már meglévő és leendő ügyfelünk számára. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy megrendelőink maximálisan meg legyenek elégedve mind szolgáltatásainkkal, mind pedig az általunk készített termékekkel. Várjuk minden régi és új ügyfelünk megrendelését! Reméljük részesei lehetünk és hozzájárulhatunk üzleti sikereiknek!

 Videograf Stúdió

Videograf Stúdió

A Videograf Stúdió már több mint 15 éve áll megrendelői rendelkezésére a média szinte minden területén.Önálló grafikai stúdióval, világszínvonalú modern nagy ofszetnyomdával és digitális nyomdával rendelkezünk. Áraink ennek következtében igen kedvezőek, erről Ön is meggyőződhet! Nálunk nincs példányszám limit! Akár egy darab anyagot is elkészítünk! Tegyen próbára minket, és kérjen tőlünk árajánlatot! A modern gépekkel igen költségtakarékos a nyomtatás, és az ár tetemes részét maga a papír költsége teszi ki! Ha cégének, vállalkozásának vagy mint magánszemélynek nyomdai munkára, weblapra, fotóra vagy videóra van szüksége, keressen meg minket, kérjen árajánlatot tőlünk! A honlapunkon "Az árajánlatról" gombra kattintva egy rövid ismertetőt olvashat arról, hogyan kérjen árajánlatot, mit kell annak tartalmaznia ahhoz, hogy korrekt és pontos árat tudjuk Önnek mondani.

 Xorpio Grafika-Nyomda

Xorpio Grafika-Nyomda

A kézenfekvő reklám Kártyanaptár méret 70 x 100 mm Oldalszám 2 oldalas Darabszám 500 vagy 1.000 db Hozott anyag Kézirat és fotó Nyomás: mindkét oldala teljesen színes Anyag: Műnyomó 350 g Kötészeti munka: sarkított, 2 oldalt fóliázott 1.000db 2 oldalas color naptár, sarokkerekítve, 2 oldalt fóliázva 18Ft/db 500db 2 oldalas color naptár, sarokkerekítve, 2 oldalt fóliázva 22Ft/db Az ár magában foglalja a szerkesztést, nyomtatást és Bp. területén a házhozszállítást.

10 lapos Römi

10 lapos Römi

(A) A 10 lapos Römi egy kezdetleges próbálkozás és egyben remek példa arra, hogy egy eredetileg ártatlan szórakozást hogyan lehet téttel felruházva hazárdjátékká tenni. Ennek persze az az ára, hogy -nem túl bonyolult- pontszámítással is bajlódnunk kell közben. Igazán kellemes időtöltés...

2 Times Wild Poker

2 Times Wild Poker

Exkluzív Bónuszok és Speciális Promóciók! A játék lényege: A 2 Times Wild Poker egy klasszikus "félkarú rabló" játék. Kezdésként jobb oldalt felül helyezzünk be a megtenni kívánt pénzjegyet, akár többet is. Ezután válasszuk meg a tétet (Bet one) majd spin reel. Kifizetés a középen látható táblázat alapján. Cashout - felír; Bet one - tét növelése eggyel; Spin reel - pörgetés; Play max - maximális tét;

21 válogatott kártyajáték

21 válogatott kártyajáték

21 válogatott kártyajáték A könyv tartalma: Alsós, ferbli, huszonegyes, hűbéres, kanaszta, kaszinó, kilencvenkilences, lórum, makaó, máriás, pikk dáma, póker, preferánsz, rikiki, römi, snapszer, tarokk, tartli, tűz, ulti, zsíros

Tuti menü