Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kártya és a kártyajátékok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: 3D s - Big [3. oldal]
részletek »

Kártya és a kártyajátékok képes leírás: 3D s - Big [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kartya-jatek-jatekok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 273 db
3D-s póker

3D-s póker

(A) Angol nyelvű kártyajáték oldal. A világ legjobb 3 dimenziós pókerterme! Kiemelkedően magas, maximum 2000 dolláros bónuszt adnak az első befizetés 100%-ig. Bónusz kód: HU2000 Ebben a teremben ugyanakkor nem a bónuszért, hanem az élményért érdemes játszani. A PKR a legsikeresebb 3 dimenziós terem az online póker piacon. Szoftverük teljesen újfajta, olyan érzése van az embernek, mintha valóban élőben játszana. A PKR nem tagja egyik hálózatnak sem. Teljesen új, három dimenziós (3D) technológiát kínálnak, és ebben ők voltak az elsők. Ha gépünk nem bírja el a hatalmas grafikát, akkor letölthetjük a könnyített változatot is. Kérésre ingyen CD-n elküldik a programot.

3D-s Póker magyarul

3D-s Póker magyarul

(A) Hihetetlenül valósághű, azonnal magával ragad.A PKR az észvesztő 3D-s grafikájával garantáltan izgalomba hoz. De nem csak ennyiből áll. A PKR alapvető újításai a korlátlanul testreszabható karakterek és az emocionális kontroll örökre meg fogják változtatni az online pókerről alkotott elképzelésedet.

4-es snapszer

4-es snapszer

Ha négyen játszanak, csak a 7 és 8 lapokat veszik ki. A 9-es 0 pontot ér. Két részletben 6 (3-3) lapot osztanak, talon nincs. Az, aki először kap lapot, első három lapja után megnevez egy lapot; ennek színe az adu, és az a partnere, akinek a hívott lap a kezében van. (Meghívhatja önmagát is, mert megkapja a lapot a második osztásfordulóban, vagy készakarva.) Az, hogy kik a partnerek, nem közölhető és kommunikálni sem szabad! Mind a játékot, mind a snapszert-t kontrázni lehet, de önmagát nem kontrázhatják meg a játékosok. Vagyis aki hívot és akit hívtak, az nem kontrázhat. A snapszer bemondható kézből vagy az első kijátszás után. A hívó indul. A 66 elérésétől függetlenül addig kell játszani, amíg a meghívott lap ki nem jön. Ha valaki saját ütéseivel és bemondásaival elér 66-ot és ő is jön anélkül, hogy a lap kijött volna, egyedül számolhat, partnere nem kap pontot. Ha a lap már kijött, az ellenpár is befejezheti 66-tal, ha valaki közülök éppen ő rakhat. Mivel talon nincs, színre szín vagy adu és felülütés kötelező.

A Black Jack matematikája

A Black Jack matematikája

Elsősorban a Black Jack érdekelt, legfőképp nyilván az, hogy lehet-e hosszútávon nyerni. Elkezdtem számolgatni papiron és számológéppel, aztán rájöttem, hogy kevesebb munka lenne az, ha egy programot írnék és hagynám a számítógépet számolni. Sőt mivel ötödéves lettem (2000-et írunk ekkor), akár két legyet is üthetnék egy csapással: diplomamunka és a "Lehet-e hosszútávon nyerni?" örök kérdés megválaszolása. A diplomamunka publikus, a program nem (már rég nem tudom, hol található). A program segítségével elemeztem néhány online játszható Black Jack változatot, amelyek közül az egyikre azt kaptam, hogy lehet hosszútávon nyerni. Játszottunk, nyertünk, kitiltottak, nem fizettek, egyre több helyről kitiltottak, végül beszüntették ezt a Black Jack változatot. A nyereményből vettem egy autót, azt összetörtem (szerencsére a casco fizetett) majd úgy döntöttem, itt az ideje megkomolyodni.

A hagyományos römi szabályai

A hagyományos römi szabályai

Minden játékos 10 lapot kap. A maradék lapok arccal lefelé az asztalra kerülnek, talont alkotva (képpel lefelé), egy lapot pedig a talon mellé kell helyezni, itt lesznek a dobott lapok (képpel felfelé). A játékos köre azzal kezdődik, hogy felveszi a (képpel felfelé levő) dobott lapok közül a legfölsőt, vagy a (képpel lefelé levő) talonból a legfölsőt, és beilleszti a lapjai közé. Ha a játékos kialakított valamilyen kombinációt (szetet vagy sort), lerakhatja azt az asztalra képpel felfelé. Ha a játékos nem akar lerakni kombinációt, eldob egy lapot képpel fölfelé, amit a dobott lapok tetejére helyez. Ha a talonból elfogynak a lapok, meg kell keverni a dobott lapokat és képpel lefelé új talont kell belőlük képezni. A talon utolsó lapját felhúzó játékos dobott lapját az új talon mellé kell helyezni képpel felfelé, ide kerülnek ismét a dobott lapok. A játékos - amikor rajta van a sor - a kezéből egy vagy több lapot hozzárakhat az asztalra már lerakott kombinációkhoz.

A legjobb online blackjack bonusok

A legjobb online blackjack bonusok

A Blackjack-et egy-hat pakli 52 lapból álló franciakártyával játsszák jokerek nélkül. A játékban a bubi, a dáma és a király tízet, az ász pedig egyet vagy tizenegyet ér, míg a többi lap a ráírt értéknek megfelelően számít (a játékos a nála található ász aktuális értékét szabadon meghatározhatja, érdeke szerint).A BlackJack során egy-egy játékos csak a bank ellen játszik (a casinókban lehet választani, hogy egyedül szeretnénk játszani, vagy másokkal), a jelenlévő többi játékossal nincs kapcsolatban. A cél az, hogy a játékos lapjainak összértéke közelebb legyen 21-hez, mint a bank lapjainak összértéke.A hat csomag összekevert kártyát egy úgynevezett papucsba teszik bele, és az osztó ebből adja egyesével a kártyákat mindaddig, míg a papucsból a kártyák mintegy kétharmada el nem fogy. Ekkor újra összekeverik a hat csomagot.A küzdelem a játékos által az osztás előtt az adott leosztásra meghatározott tétért folyik. Ha a játékos veszít, a tétét elveszti, ha nyer, visszakapja a tétet és még egyszer annyit.A játék kezdetekor a játékos kap egy lapot felfelé fordítva, a bank egyet lefelé fordítva, majd a játékos még egyet felfelé fordítva, a bank pedig egyet felfelé fordítva, azaz a játékos a banknak az első kártyáját nem láthatja.

A magyar kártya

A magyar kártya

A Schneider József és Chwallowszky Ödön pesti kártyafestő mesterek által elsőként festett biedermeier kártyaképeket az 1860-as években bécsi metszetkészítők újították meg. Ezek aztán Közép-Európa-szerte regionális kártyaképpé váltak és a mai napig a legnépszerűbb játékkártya a Monarchia utódállamaiban is. A kártya ászain évszak allegóriák, alsó és felső lapjain Schiller Tell Vilmos című drámájának szerepelőit látjuk. Kártyajátékok: A magyar kártyával játszhatunk többek között alsóst, csapd le csacsit, durákot, felsőst, ferblit, filkót, huszonegyet, kopkát, lórumot, makaót, ötvenegyet, piros papucsot, preferánszot, rablóultit, snapszert, svindlit, talonmáriást, fájert és zsírt. Egy-egy játék leírását a jobb oldali menüben választhatja ki. A játékokhoz szükséges kártyát megvásárolhatja a webáruház kínálatából.

A magyar kártya kialakulása

A magyar kártya kialakulása

Kártyavilág (bevezet˜) A játékkártyák és a kátyajátékok évezredes históriája kultúrtörténetünk érdekes fejezete. Átvészelve az évszázadok viharait, világi és egyházi tilalmakat, a kártyázás meg˜rizte vezet˜ szerepét a szabadid˜s tevékenységek körében. A Távol-Keleten történetük a 9. századtól követhet˜ irodalmi alkotásokban és dokumentumokban. Jellegzetes típusai a 19. században nyerték el végleges alakjukat. Kína, Japán, Délkelet-Ázsia és India hagyományos játékkártyáinak ikonográfiája alig hozható összefüggésbe az európában kialakult kártyaképekkel. Viszont a 17. századtól az említett területek egyes típusai magukon viselik egyes európai kártyák jellegzetes stílusjegyeit. Európában a 14. század közepét˜l említik a játékkártyák jelenlétét irodalmi mˆvek és városi tilalmak. Kialakulásuk körülményei tisztázatlanok, bár számtalan hipotézis igyekszik bizonyítani keleti eredetét. A 15. századra alakulnak ki azok a jellegzetes sorozatjelek, melyek az európai típusok megkülönböztetésére is szolgálnak. 1835 körül pesti kártyakészít˜k kezdték el gyártani Schiller Tell Vilmos c. drámájának alakjaival. A tükörképes forma hamarosan olyan népszerˆvé tette e kártyát, hogy a 19. század második felére teljesen kiszorította el˜deit, a magyar- és a soproni képet. A Tell kártya els˜dleges használati helye a Monarchia utódállamaiban fedezhető fel.

A magyar kártya titiokzatos alakjai

A magyar kártya titiokzatos alakjai

Sokan szeretnek kártyázni annak ellenére, hogy azt mondják, a kártya az ördög bibliája. A magyarok számára talán a legismertebb a magyar kártya, mégis kevesen tudják, hogy honnan erednek és kiket ábrázolnak a lapok. Közép-Európa területének népszerű játékszere a ,magyarkártya. Valójában ennek a kártyának Tell- kártya a neve. Az ultit, a pókert és a társait nem csak hazánkban játsszák, ugyanis a németek legalább annyira bolondulnak a kártyajátékokért, mint mi. Na de kiket is ábrázolnak a magyar kártya lapjai és miért éppen őket? Ha már magyar kártyáról beszélünk, logikus lenne, ha híres magyarok lennének a lapokon. Viszont Tell Vilmos, Reding Itel, Geszler Hermann, Stüszi vadász és a többiek nevét sem a magyar történelemben, sem a magyar irodalomban nem találjuk meg. Akkor viszont kik Ők? Friedrich Schiller német író volt, aki a 19. sz. elején alkotott. Az ő drámájából ismerhetjük meg Tell Vilmost, akinek a neve mindnekinek ismerős. Tell Vilmos híres svájci szabadsághős volt, akiről az a legenda járta, hogy 100 méterről nyíllal keresztüllőtte a fia fején levő almát, a második nyílvesszője pedig a svájci függetlenségi háborút robbantotta ki. Schiller Tell Vilmos című drámájában szerepel az összes alak (Tell Vilmos, Reding Itel, Geszler Hermann, Stüszi vadász, Kuoni pásztor, Harras Rudolf, Rudenz Ulrik, Fürst Walter), aki a magyar kártya lapjain található.

Hirdetés
A Póker zseton Játékbolt

A Póker zseton Játékbolt

Póker szett, zseton. Póker kellékek széles választéka. Póker zseton, tartozékok több forgalmazó kínálatából képekkel, árakkal, leírásokkal. Találj meg mindent olcsón, ami a játékélményhez kell! Lepje meg szeretteit most Ön is kiváló minőségű, mesterien kivitelezett póker zsetonkészletekkel és további elengedhetetlen kiegészítőkkel!Az IQ Játékbolt kizárólag a legjobb és leghíresebb játékgyártók termékeit forgalmazza online játékáruházában, amely minőségi anyagokból készült, eredeti license alapján. A készségfejlesztő és társasjátékainkat a tanítók, óvónők, fejlesztők, tanárok is szívesen vásárolják és ajánlják a gyermekek számára. Célunk, hogy a gyermekekhez eljussanak a legjobb minőségű gyerekjátékok, hogy az agymosó számítógépes és videójátékok helyett ismét a klasszikus közösségformáló és családi programot nyújtó gyerekjátékokat válasszák. Játékainkkal a gyermekek játszanak, nem a játék játszik a gyermekekkel. Az IQ játékbolt, játék webáruház minden korosztálynak nyújt készségfejlesztő játékokot és egyéb területeket fejleszteni kívánó játékot. A pár hónapos csecsemőktől az idősebb korosztályig mindenki megtalálja a számára legkedvesebb, legideálisabb logikai játékot. A készségfejlesztés ma minden kisdiáknál, kisgyermeknél rendkívül fontos, mert a későbbi tanulási folyamatokhoz elengedhetetlen alapokat nyújt. A gyermekek játék közben tanulnak.

A Tell kártya

A Tell kártya

A 32-lapos magyar kártya, ami egyes változatokban 36-ra egészül ki a VI-osokkal. A Magyarországon, Ausztriában, Szlovéniában, Csehországban, Horvátországban, Szlovákiában és Dél-Tirolban is használatos 32 vagy 36 lapos kártyacsomagot Magyarországon magyar kártyának nevezik. Ugyanazokat a színeket használja (piros vagy szív, zöld, makk vagy treff és tök), mint a korai XV. században kialakult német kártya. A kártyák számozása a következő: VII, VIII, IX, X, alsó (vagy baka), felső (vagy fölső), király (vagy csikó) és ász. Néhány változatban a VI-os is szerepel, így egészül ki 36 laposra a csomag. A tök VI-os néhány játékban joker-szerepet kap (más változatokban a tök VII-es), és vélének (Welli) nevezik. A kártyalapokat egyedi képek illusztrálják, amik még az 1848-49-es forradalom és szabadságharc előtt születtek, amikor forradalmi mozgalmak ébredtek Európa-szerte. Az ászok a négy évszakot mutatják be: a piros ász a tavasz, a tök ász a nyár, a zöld ász az ősz és a makk ász a tél. Az alsókon és a felsőkön a Schiller által 1804-ben írt, és 1827-ben Kolozsvárott bemutatott Tell Vilmos-dráma alakjai láthatók (piros alsó: Kuoni pásztor, makk alsó: Harras Rudolf, zöld alsó: Fürst Walter, tök alsó: Reding Itell, piros felső: Geszler Herrmann, makk felső: Tell Vilmos, zöld felső: Rudenz Ulrich, tök felső: Stüszi vadász).

Akciós póker szettek nagy választékban!

Akciós póker szettek nagy választékban!

Póker szettek nagy választékban, kedvező áron kaphatók webáruházunkban. Számos pókerszett közül választhatsz. Számozott, számozatlan, műanyag, fémbetétes műanyag, kerámia zsetonkészletek szerepelnek választékunkban. Lehetőség van egyedi pókerszett készítésére is, kérjük lépjen kapcsolatba munkatársunkkal.

Bankrollépítés

Bankrollépítés

Sziasztok pókerfanok!!!!! Minden emberben felmerült már az a kérdés, hogy de jó lenne könnyen pénzt szerezni.Ha ellátogattok a www.pokeripar.com-ra akkor erre meg is lesz az esélyetek. Ott mindent megtaláltok, amire szükségetek van: teremleírás,rake számítások stb. Higgyétek el kedvező bónuszokat találtok csak követnetek kell az utasításokat és megteremtethetitek magatoknak a megfelelő bankrollt és ez álltal a jó megélhetést is. Hogyan tevődik ez össze? A jelenlegi pontrendszerük alapján a legkönyebben sng-k játszásával tudjuk kipörgetni a bónuszt, mely jelenleg $37,5 rakenak felel meg. Cashgamen minden bizonnyal a lazább játékosok pörgetik hamarabb ki a bónuszt, de értelemszerűen ha nem csak a bónusz kipörgetése a célunk, hanem a játékból való profitálás is, akkor játszhatunk sima ABC pokert is, mellyel lassabban teljesítjük a feltételeket. Ezért a $37,5 rakeért 15 dollár körüli First deposit bónuszt kapunk, illetve a Pokersavvytől további $100-at. A pontrendszerről A Fulltilt poker pontrendszere jelenleg weight contributed, azaz a következő: Valódi pénzes készpénzes játékok esetében minden dollárért, amely a potból a házé lesz, 10 Full Tilt Pont jár az asztalnak, ami egyenlően oszlik meg az összes olyan játékos között, aki részt vett a leosztásban.

Bankrolltakarok

Bankrolltakarok

(A) A Bankrollt célja, hogy megmutassam, hogy hogyan kereshetsz az online pókerrel úgy pénzt, hogy esetlegesen még csak nyereséges játékos sem vagy! Ugye furcsán hangzik? Pedig meg lehet csinálni.... Annyi a teendőd mindösszesen, hogy követed az oldalon található utasításokat! Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, a tartalom folyamatosan bővül, ezért is érdemes látogatni!

Bet and Win

Bet and Win

(A) Online szórakozás mindenki számára: izgalmas sportfogadások, valamint az egyedülálló Élő-fogadás minden igényt kielégít. Ezenkívül a pezsgő kaszinó légkör, az Élő-póker játszmák és a további számos játéklehetőség garantálják a gyors kikapcsolódást. A bwin-nel felejtse el Ön is a szürke hétköznapokat és lépjen be az izgalmas szórakozás varázslatos világába.

Betsson Póker

Betsson Póker

A Betsson Póker az Ongame Network-höz kapcsolódik, amely a póker operátorok legnagyobb hálózata a világon. A Betsson Pókernél az összes népszerű póker játékot játszhatod egyasztalos verseny vagy bajnokság formájában, zsetonnal vagy valódi pénzzel, játékosok ezreivel világszerte.

Big Fish Poker

Big Fish Poker

Ha szeretsz pókerezni, de nem akarod, hogy a szerencsén múljon, hogy éppen nyersz vagy veszítesz, akkor látogass el oldalunkra és tudd meg, miről ismerheted meg a fisheket az pókerasztalnál. Ha azt hiszed, hogy mindegy melyik terembe fizetsz be, mert mindenhol egyforma játékosok vannak, akkor nagyot tévedsz. Összeállítottuk neked azokat a pókertermeket, ahol a legtöbb fish játszik. Gyere és látogass el a www.bigfishpoker.hu oldalunkra, hogy ne csak a szerencsén múljon a bankrollod.Big Fish Poker: Ahol a cápák találkoznak. Nem tagadjuk, mi nem szeretünk erősebbek ellen játszani. Valószínűleg Te sem állnál ki verekedni egy 20 kilóval nehezebb ember ellen. Nos, mi sem keressük a balhét a póker asztaloknál. A Big Fish Poker oldala a legkönnyebb ellenfeleket felvonultató termeket gyűjötte listába, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik már unják az egyhelyben állást, vagy a bukásokat és könnyű győzelmekre vágynak inkább. Ladies and gents, good luck at the tables! Megtalálni a játékunknak és ízlésünknek megfelelő pókertermet nem egyszerű feladat, azonban tény, hogy rendkívül jövdelmező lehet ha sikeresen választunk játékteret és ellenfeleket. Mi itt a Big Fish Poker-nél arra törekszünk, hogy az általunk szerzett tapasztalatokat átadjuk és látogatóinknak segítsünk, hogy megtalálják azokat a pókertermeket, ahol a legkönnyebb a verseny.

Tuti menü