Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kártya és a kártyajátékok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kártya - Kezdő [7. oldal]
részletek »

Kártya és a kártyajátékok képes leírás: Kártya - Kezdő [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kartya-jatek-jatekok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 273 db
Kártya rendelés - gyerekjatekbolt.hu

Kártya rendelés - gyerekjatekbolt.hu

Kártyajátékok minden korosztálynak! Magyar kártyák, jóskártyák, römi és disney mesehős kártyák gyerekeknek! Gyors házhoz szállítás és személyes átvételi lehetőség váci raktárunkban! Rendelését leadhatja honlapunkon, vagy vegye fel a kapcsolato t ügyfélszolgálatunkkal a 06/70 234 1060-as telefonszámon!

Kártya rendelés - Minimaxshop

Kártya rendelés - Minimaxshop

Kártyajátékok a minimaxshop.eu webáruház kínálatában! Bridzs, römi, magyarkártya, gyermekkártyák és sok más játék a Minimax, Cartoon Network, Nickelodeon és Disney Channel műsoraiból ismert szereplőkkel. Rendelését 1-3 munkanapon belül garantáltan házhoz szállítjuk, vagy átveheti azt személyesen is Vácon, a Zrínyi utca 39 szám alatt található raktárunkban.

Kártyajáték Bolt

Kártyajáték Bolt

Játék webáruházunk folyamatosan frissülő játékbolti kollekcióval várja látogatóit, feljesztő játékok, mesehősök, babák, babajátékok, társasjátékok, akciós játékok, puzzle, playmobil, lego thomas a gőzmozdony, barbie baba, játékok kicsiknek és nagyoknak, minden korosztály számára, akár ingyenes kiszállítással. Számunkra a vevő a legfontosabb, ezért törekszünk a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban kiszolgálni, mindezt megfizethető áron. A nálunk található termékek, raktron vannak és az oldalon a raktárkészletet folyamatosan frissítjük, játékainkat bővítjük

Kártyajátékok

Kártyajátékok

(A) Kártyajátékok: Rengeteg ingyen játszható online kártyajátékok gyűjteménye. Akció, Billiárd, Cross, Főzős játékok, Öltöztetős, Kifestő, Karácsonyi játékok, Lövöldözős, Motoros, Sakk, Zene,Tom és Jerry játékok valamint Játék butik. Külön menükbe vannak rendezve az autósjátékok a kaszinók a kártyajátékok és a sport, illetve a futballjátékok. Ugyanígy külön menüben találhatóak meg a gyerekjátékok a logikai játékok és a lányos játékok.

Kártyajátékok

Kártyajátékok

Tudd meg melyek a legnépszerűbb magyar és francia kártyával játszott játékok és sajátíts el pár szabályt. Legyen szó a póker, pasziánsz, omaha, makaó itt mindről többet tudhatsz meg . Légy nyitott a 21. század legnépszerűbb játékaira és adj egy esélyt nekik. Folyamatosan bővülő leírások garantálják a folyamatosan megújulást, így minden alkalommal új dolgokkal találkozhatsz. A világon már az ókori kínaiak is kártyáztak és a világ fejlődésével egyre nagyobb népszerűséget harcolt ki magának pár kártya játék. Sok ember komoly figyelmet szentelt a kártyajátékoknak az élete során. Minden kultúra magában hordozta a társadalom és a kártya játékok fejlődését. A középkortól kezdve már egyre több helyen bukkant fel egy játék, melyeket különböző figurákkal játszottak és téteket tettek egymás ellen. A kártyázás fontos szerepet kapott pár kultúrában egy-egy nagy hatalmú ember magát akarta megformálni a kártyákon. A magyar kártya kialakulásánál is fontos szerepet kapott a figura szerepe, melyet a szabadságharc környékén Tell Vilmost akarta megformálni a pesti kártyafestő mester, Schneider József , de a cenzúra miatt svájci személyek foglaltak helyet a kártyákon. A világ folyamatosan fejlődött, de a kártya fennmaradt az emberek számára és jelen helyzetében a kártya az egyik legnépszerűbb szórakozási lehetőség. Ehhez persze jópár kártya tipusnak ki kellett alakulnia.

Kartyanaptar

Kartyanaptar

Cégek, vállalkozások reklámozására szolgáló két oldalas nyomtatvány. Megjelenése általában az új évhez kötődik. Egy vagy két oldalát fóliázni ill. felületkezelni lehet. Kis felületen bemutathatja a cég tevékenységét, kreatív, egyéni design segítségével. Általában 105x70 mm-es méretű, de ettől igény szerint el is lehet térni. Hasznos, mert tartalmazza az adott évi naptárat (hátlapon), esetleg névnapokat és ünnepnapokat is megtudhatunk belőle, de hatalmas reklámértékkel is rendelkezik. A papír fényes műnyomó karton (300 g-os műnyomó).

Kártyanaptár - GEDEON

Kártyanaptár - GEDEON

A kártyanaptár Szeretné, ha ügyfelei az ön reklámját nem szemétnek, hanem hasznos kiegészítőnek ítélnék?Szeretné, ha mindig szem előtt lehetne? Szeretne bebújni potenciális vásárlói fiókjába, táskájába? A kártyanaptár kiváló megjelenési forma a hosszútávon gondolkozó vállalkozások, szervezetek részére. Tömören és világosan mutatja be a kibocsátóját, egész évben szem előtt lehet és színes reklámfelületen. A hátoldalán található naptár praktikus segédeszköz használóinak. Kártyanaptárainkat 300g-os kartonra készítjük, előoldalát fóliázzuk, sarkait a praktikus használat érdekében gömbölyítjük. Kártyanaptárainkat több méretben is megrendelheti. - Kis méretű kártyanaptár: 70 mm x 55 mm - Nagyméretű kártyanaptár: 105 mm x 70 mm - Névjegy: 85 mm x 50 mm vagy 90 mm x 50 mm

Kártyáról és kártyázásról

Kártyáról és kártyázásról

Kultúrhistóriánk játékokról írott nagy könyvét lapozgatva hamar világossá válik, hogy minden idők legnépszerűbb játékeszköze a játékkártya. Tudatosodhat bennünk ez a gondolat, amikor a kártyamúzeumok kiállítótermeiben nézegetjük az apró lapocskák művészi, vagy éppen naiv rajzait. Sok ezer kártyakép köszön ránk, mint társasjátékok kellékei, jósló- és bűvész eszközök, reklámhordozók, regionális- és fantázia kártyák. Régi korok játékkártyái nem csak az adott kor technikai fejlettségéről, sokszorosítási technikájáról mesélnek, de tudósítanak történelmi- és társadalmi eseményeikről, divatról és ízlésvilágról is. És persze az alkotó - legyen ő metszetkészítő, illusztrátor, kártyafestő, kártyatsináló vagy éppen hadifogoly - megmutatja szakmai felkészültségét, ügyességét, vállalkozó kedvét. Évszázadok alatt életünk minden területére belopakodott a kártya. Nyelvünkben, irodalmi- és képzőművészeti alkotásokban, régi és modern filmekben egyaránt találkozunk kedvező és negatív hatásaival. A kártyázás szenvedélyébe bújtatott nyerni akarás vágya hat évszázada van jelen az európai társasági életben és okoz társadalmi feszültségeket, egzisztenciális bizonytalanságot, tragédiákat, a szerencséseknek a nyerés élményét, vagy egyszerűen az együtt játszás örömét. A bajokért okolni az apró, ártatlan kártyalapokat értelmetlen lenne.

Kártyás Flash Játékok

Kártyás Flash Játékok

(A) Ingyenesen letölthető játékok: akció-, arcade-, autós-motoros-, fejtörő-, gyerek-, kaland-, kártyás-, logikai-, lövöldözős-, repülős-, sport-, stratégiai-, ügyességi játékok valamint ingyenes internetes játék letöltési lehetőségek

Hirdetés
Kártyás játékok

Kártyás játékok

Egészen sok ingyenesen játszható kártyás játék van összegyűjtve ezen az oldalon. Ezek közül is kiemelkednek a pasziánsz játékok, amelyekből nagyon sok olyan új játék van, amely sehol máshol ilyen részletes magyar nyelvű leírással nem található meg a magyar weben. Ha szeretsz kártyázni és szereted az ingyenes online kártyajátékokat, akkor próbáld ki ezt az oldalt, hiszen itt remek új játékokkal is találkozhatsz! Játékra fel, gyere és játssz, jó szórakozást!

Kártyaszótár

Kártyaszótár

A kártyajátékok változatos, állandóan korszerűsödő szókincsét a könyv alakban megjelent játékleírások tartalmazzák. Itt most jellegzetes, kártyás kifejezések gyűjteményét adjuk. A szavak és kifejezések nagy száma miatt közel sem lehet teljes válogatásunk.

Kártyavetés 32 lapos pókerkártyából

Kártyavetés 32 lapos pókerkártyából

A kártyát jól meg kell keverni, és bal kézzel három felé emelni, majd egymásra rakni. Ezután a kártyát szétterítjük, és ismét bal kézzel 13 kártyát kiválasztva, bal felől kezdve egymás mellé fektetjük az asztalra. Ezután megfordítjuk, és jobbról bal felé a 13., 12., 11., 10., és 9. lapra rátesszük. Végül összekeverjük a lapokat, most már 18 lapot (13+5), és három sorban lerakjuk úgy, hogy először az első sort rakjuk le, majd a 4. lap kerül az első sor első, az 5. az első sor második és a 6. az első sor harmadik lapjára és így tovább. Ez után a jósoltató kiválaszt a három közül egy csomagot, ez lesz, ami legjobban fogja érinteni, a másik csomag vonatkozik a családra, a harmadik pedig a váratlan eseményekre.

Kaszinó játékok

Kaszinó játékok

Szívesen játszanál online kaszinójátékokat, de nem ismered a szabályokat vagy egyszerűen csak pénzed kockáztatása nélkül szeretnéd kipróbálni a népszerű játékokat? A Kaszinó Játékok oldalán ingyenes, letöltést nem igénylő kaszinójátékok közül válogathatsz és a játékok szabályait és ismertetőit is megtalálod!A szerencsejátékok megszállottjai szerint a rulett a legizgalmasabb minden kaszinójáték közül. Az online rulettben az eredmény csaknem teljesen a szerencsén múlik, de ha okosan fogadsz, némileg hatással lehetsz rá. Blackjack Egy izgalmas kaszinó játék, mely jelenleg reneszánszát éli, köszönhetően fiatalokból álló teljesen új közönségnek, akik értékelik, hogy ehhez a játékhoz szerencse és tudás is szükséges.

Kettes napszer

Kettes napszer

A kettes snapszert 20 kártyalappal játsszák, magyar kártyával, vagy francia kártyával. Magyarországon 99 %-ban elterjedt az ún. magyar kártyás snapszer, négy szín 5-5 alakja alkotja a 20 db kártyalapot, piros, makk, zöld és tök színekben alsó, felső, király, 10-es és ász lapok vannak. A játékot általában két megnyert 7-es játszmára játssza a két fél. Tetszőleges módon eldönthető, melyik fél kezdi az osztást. A másik fél elemelheti a kártyapaklit tetszőleges alkalommal, az osztó ezután kezdi az osztást, először 3-3 kártyalapot kap a két fél, ezután osztó felcsap egy lapot, mely szín jelenti az aduttat a játszmában, ezután még két, két lapot kapnak a felek. Az ugyanolyan színű király és a felső együttesen 20 pontot ér, amennyiben a hívó játékos bemondja az ún. húszat, ekkor a két lap közül a királlyal, vagy a felsővel kell a játékot kezdeni, vagy folytatni, ha a játékosnál van a hívás joga. Az adutt színéből a király és a felső negyven pontot ér. Egy játszma 66 pontig tart, vagy az utolsó ütésig. Összesen 120 pont érhető el, bemondások ( húsz és negyven) nélkül. Osztó ellenfele kezdi a játékot, tetszőleges lappal kezdheti meg a hívást. A játék folyamán azonos színű lapokból a nagyobb, vagy az adutt viszi az ütést. Az ütést elérő játékosé a továbbiakban a hívás joga. Minden ütés után egy - egy lapot húznak a játékosok, először a hívó, utána az ellenfele.

Kettőspont Kft.

Kettőspont Kft.

Cégünk, a Kettőspont Kft. jelenlegi formájában fiatal vállalkozás, 2003 januárjában alakult, tevékenysége viszont jó néhány éves múltbeli tapasztalatból táplálkozik. A cég alapítója és egyik tulajdonosa a kilencvenes évek közepétől nyomdavezetőként, 2001-től a kft. létrehozásáig egyéni vállalkozása keretén belül foglalkozott kiadói, nyomdai tevékenységgel. A Kettőspont Kft. a kisebb létszámú vállalkozások közé tartozik, de jól működő szakmai kapcsolatai révén, alvállalkozók bevonásával képes gyors, megbízható és igényes színvonalú teljesítésre nagy volumenű megrendelések esetében is.

Kex reklám grafika - Kártyanaptár

Kex reklám grafika - Kártyanaptár

...ami itt említhető, az a több mint 10 éves (1992-óta) -igaz, korábban más felállásban szerzett- szakmai tapasztalat a reklám-grafikai tervezés, kivitelezés, hirdetésszervezés területén: -általános számítógépes ismeretek -grafikai programok ismerete és használata (vektoros, raszteres) -nyomdai előkészítési ismeretek (névjegykártya, levélpapír, boríték, szórólap, hirdetés, prospektus, katalógus, kártyanaptár, stb.) - reklám kivitelezési tapasztalatok, gyakorlat (reklámtábla, autógrafika, járműgrafika, felirat, reklámfelirat elhelyezés, stb.) -szerelési-telepítési ismeretek, gyakorlat

Kezdő, újrakezdő, haladó és versenyző tanfolyam

Kezdő, újrakezdő, haladó és versenyző tanfolyam

(A) Referencia: 2004-ben öt miskolci középiskolában (Avasi, Földes Ferenc, Herman Ottó, Fényi Gyula, Fráter György Katolikus Gimnázium) tartottunk bridzstanfolyamokat. Az év végén megrendezésre kerülő országos Bridzs Diákolimpián diákjaink fényes sikereket értek el.

Tuti menü