Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kártya és a kártyajátékok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Komárom - Mambo [8. oldal]
részletek »

Kártya és a kártyajátékok képes leírás: Komárom - Mambo [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kartya-jatek-jatekok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 273 db
Komárom-Esztergom Megyei Bridzs Egyesület

Komárom-Esztergom Megyei Bridzs Egyesület

(A) Az Egyesület az 1997. évi CLVI. Törvény 26. c/14-es pontjában meghatározott közhasznú tevékenységet végez: sport, a munkaviszonyban és a polgári jog jogviszony keretében megbízás alapján folytatott sporttevékenység kivételével. A szellemi sportágban a versenyzés, sportági edzéslehetőségek biztosítása, a szellemi sport iránti igény felkeltése, a minőségi eredmények elérése, feltételeinek megteremtése és fejlesztése.

Kopogós Römi

Kopogós Römi

A játék célja: Sorozatok és azonos rangú lapok összegyűjtésével a kézlapok asztalra rakása. Sorozatban az ász csak a 2-es mellé rakható le. A lapok értéke: Ász: 1 pont. Király, dáma, bubi és 10: 10 pont. A 2-9 lapok a rajtuk lévő számmal azonos pontot érnek. A játék menete: Mindkét fél 10-10 lapot kap, a következőt az osztó nyitottan teszi az asztal közepére (felső lap), ez jelzi a maximális értéket, amellyel a játékot befejező kopoghat. Ha például ez 6-os, a kopogással befejező játékos össze nem függő lapjainak értéke nem lehet 6-nál több. Ha a felső lap ász, a játszmát kopogással nem lehet befejezni. Ha pikk lett a felső lap, ez megduplázza a téteket. A maradok lapok húzható talonként használják.

Könnyű ellenfelek

Könnyű ellenfelek

A Big Fish Poker oldalán arra a kérdésre próbálunk választ adni, hogy hol tud az ember legegyszerűbben érvényesülni és nyerni. Mindezen túl segítséget kínálunk minden olyan játékosnak, aki még keresi a saját játékstílusához illő termet. Elsősorban olyan termeket ajánlunk a figyelmetekbe, ahol a játékosok tudás szintje alacsony vagy közepes, vagyis szakkifejezéssel élve: sok a fish. Amennyiben eleged van, hogy folyamatosan nálad erősebb ellenfelekbe ütközöl, akkor próbáld ki az alábbi online póker termek egyikét, regisztrálj az oldalunkon elhelyezett linkeken keresztül és a fish-ektől elnyert összegen felül remek bónuszhoz jutsz! Részletes segítség a táblázathoz alább. A Fish Faktor egy szubjektív tényezőn alapuló mutató, melyet saját tapasztalataink alapján állítottunk össze. Minél magasabb a fish faktor, annál több lesz a teremben a szerény képességű játékos. Csak olyan termek szerepelnek itt, melyeket önmagunk is huzamos időn keresztül teszteltünk, így nyugodtan tudjuk őket ajánlani. Természetesen a sikert nem tudjunk garantálni, ha úgy döntesz, hogy kipróbálod valamelyik termet, azért még ne rohanj egyből 2 téttel feljebb játszani, mint amit a bankrollod enged, csak mert sok a fish, hiszen így Te magad is csak egy újabb hal leszel.Az USA zászló jelzi, hogy a terem fogad, vagy nem fogad az Amerikai Egyesült Államok területéről játékosokat.

Kvízkaszinó

Kvízkaszinó

(A) Minden játékos a KvízKaszinó szabályzatát a regisztrációval elfogadja! A Kaszinó értesíti a játékosokat az esetleges szabálymódosításokról hírek, hírlevél, fórum üzenet útján! A JÁTÉK A játékosok kvíz-kérdésre adott jó válaszokkal vagy megfelelő kártyakombinációkkal pontokat és zsetont gyűjtenek. A zsetonnal saját termet, kitűzőket és rangokat lehet vásárolni, illetve licitálni a nyereményekre. A pontok jelzik a mindenkori eredményét a játékosnak, tehát a ranglistában elfoglalt hely is ez alapján alakul. A játék menete 1. Minden játékos 500 zsetont kap minden nap az aznapi első bejelentkezésekor. 2. A játékos a zsetonjaiból feltesz egy tétet, mikor kérdést kap egy teremben. - Csak olyan kérdésre lehet tétet tenni, amelyikhez a játékosnak van elég zsetonja. 3. A termek egy-egy témát jelképeznek, az asztalok a szinteket. A játékos először választ egy termet, majd egy asztalt és ott kap egy oda tartozó kérdést. - Bármely teremre kattintva látható, hogy ott asztalonként - tehát nehézségi szintenként - hány kérdés áll a játékos rendelkezésére. - Ha egy kérdésre helyes választ ad a játékos, 30 napig nem érheti el azt a kérdést újra. - Minden teremben 5 asztal van, melyek a kérdések nehézségi szintjét jelzik. Minél nehezebb szintű asztalhoz ül le játszani a játékos, annál több a tét, de annál többet is nyerhet.

Letölthető póker

Letölthető póker

Számítógépre letölthető pókeres és kártya játékok teljesen ingyen. A Letölthető Póker oldala kártya és póker játék kedvelőknek kínál számítógépre letölthető, és onnan játszható játékokat. A játékok ingyenes demó verzióban tölthetők le, így amennyiben nem tetszenek, nem szükséges fizetni értük. Remek kikapcsolódást kínáló játékok.A játék laza és akciógazdag a Players Only asztalainál, főként az alacsony és a közép alacsony téteken. Mivel a terem amerikai playerek számára is nyitva áll, így a laza játék garantált az ellenfelek részéről. Az amerikai játékosok számára könnyített befizetéseket tettek lehetővé, így rengeteg fiatal, tapasztalatlan amcsi játékos próbálja itt ki magát először.A PKR Poker rengeteg kezdő játékost vonz látványos grafikai megoldásainak köszönhetően, sokuk számára ez csak egy újabb internetes játék, aminek nem mindannyian ismerik a trükkjeit. A flopnézési ráta alacsony téteken néha elérheti a 60%-ot, ami szinte már játékpénzes magasságnak számít.Ugyan amerikaiak számára a terem nincs nyitva, viszon a Pacific Poker nagy előnye, hogy ők a világ egyik legnagyobb kaszinó üzemeltetői egyben, rengeteg kaszinó játékosuk van, akik számára a póker csak egy szerencsejáték a sok közül. Mi azonban tudjuk, hogy ez mennyire nem igaz.

Limit Texas Hold'em Póker

Limit Texas Hold'em Póker

(A) Kártyázz Jessica Simpsonnal, nyerd el a szép szőke celebrity pénzét a limites Texas Hold'emmel! Bet, raise, reraise!

Magstúdió Design Kft

Magstúdió Design Kft

Cégünk Magstúdió Design Kft azzal a céllal alakult, hogy a kiadványszerkesztés, tördelés, tervezés, nyomdai kivitelezés terén, mérsékelt áron biztosítson egyedi és professzionális színvonalat a hazai valamint a nemzetközi vállalkozásoknak. Kis stúdiókra jellemző rugalmassággal - a minőség és a kreativitás megtartása mellett - gyors megoldásokkal állunk ügyfeleink részére. Szakmai tudásunk, fantáziánk, valamint esztétikai igényességünk garancia a megbízható alkotómunkára és a meg-rendelések pontos teljesítésére. Kérjük forduljanak hozzánk bizalommal, és mi valóra váltjuk legmerészebb álmaikat is. Ne feledje, mottónk: A kiadványszerkesztés - tördelés mester műhelye! Kiemelkedő minőség mérsékelt áron!

Magyar kártya története

Magyar kártya története

A Magyarországon, Ausztriában, Szlovéniában, Csehországban, Horvátországban, Szlovákiában és Dél-Tirolban is használatos 32 vagy 36 lapos kártyacsomagot a magyarság körében magyar kártyának nevezik. Másik elnevezése a Tell-kártya. Ugyanazokat a színeket használja (piros vagy szív, zöld, makk vagy treff és tök), mint a korai 15. században kialakult német kártya. A kártyák számozása a következő: VII, VIII, IX, X, alsó (vagy baka), felső (vagy fölső), király (vagy csikó) és ász. Néhány változatban a VI-os is szerepel, így egészül ki 36 laposra a csomag. A tök VI-os néhány játékban joker-szerepet kap (más változatokban a tök VII-es), és vélének (Welli) nevezik. A kártyalapokat egyedi képek illusztrálják, amik még az 1848-49-es forradalom és szabadságharc előtt születtek, amikor forradalmi mozgalmak ébredtek Európa-szerte. Az ászok a négy évszakot mutatják be: a piros ász a tavasz, a tök ász a nyár, a zöld ász az ősz és a makk ász a tél. Az alsókon és a felsőkön a Schiller által 1804-ben írt, és 1827-ben Kolozsvárott bemutatott Tell Vilmos-dráma alakjai láthatók (piros alsó: Kuoni pásztor, makk alsó: Harras Rudolf, zöld alsó: Fürst Walter, tök alsó: Reding Itell, piros felső: Geszler Herrmann, makk felső: Tell Vilmos, zöld felső: Rudenz Ulrich, tök felső: Stüszi vadász). A VIII-IX. lapok a Tell Vilmos-történetet mesélik.

Magyar kártyák jelentései jóslásnál

Magyar kártyák jelentései jóslásnál

Kivetés: A Jósoltató személyét (piros király vagy piros felsö) kiemeljük és középre tesszük. A kártyát jól megkeverjük, emelünk és a 11. lapot a jósoltató kártyájának lábához tesszük. A kártyát megint összekeverük, emelünk, majd a 11. lapot a jósoltató kártyájának fölé helyezzük. Ezt ismételjük a képen feltüntetett módon az 5. lappal bezáróan. A 6. lap lerakása elött keverünk, emelünk, majd sorba kirakjuk a kártyákat a 6. laptól a 13. lapig. Értelmezés A 6. kártyától haladva a 13. kártyáig értelmezzük elöszöl a kártyákat. Ez a közeljövöt mutatja. A távoli jövöt a belsö kör alapján értelmezzük, itt a 3. lappal kezdjük, és a 4. lapon át az 5. lapig fűzzük össze, majd a 2. és a 1. kártyalapot. Nagyon fontos az intuició. Mielött kirakjuk a jósoltatót jelölö kártyalapot, próbáljuk a lapot megszemélyesíteni.

Hirdetés
Magyar Rabló Ulti

Magyar Rabló Ulti

A közismert és az egyik legkedveltebb magyar kártyás játék számítógépes változata. A program egyszerű, de logikus felépítésű, a kártyalapok szépen kidolgozottak, a játék kezelése pedig szinte azonnal elsajátítható. Kiváló időtöltés, de ha nem ismered a szabályait, akkor se keseredj el, mert a közvetlen stílusú súgó segítségedre lesz.

Magyar römi portál

Magyar römi portál

(A) Römi játék online! A mostanában divatos póker őrület után jól jöhet egy másik fajta kártyajáték. Kikapcsolódásnak vagy egy teljesen új hobbinak. A römi nem számít szerencsejátéknak, mint a póker, így legális pénzben játszani. A römi játék leginkább baráti társaságok játékaként ismert, viszonylag kevesen tudnak a lehetőségről, hogy online is römizhetnek. Nálunk az alapoktól kezdve megtalálhatsz mindent, ami ahhoz kell, hogy hobbi römi játékosból profivá válj, akár olyan profivá, aki komoly pénzeket képes nyerni az online römi játékkal. Oldalunkon megtalálhatod a römi szabályait, egyelőre a gin römi, a hagyományos römi (traditional), a kalooki römi (kaluki) szabályaival foglalkozunk.

Magyar Ultisok Országos Egyesülete

Magyar Ultisok Országos Egyesülete

1.Általános rendelkezések 1.1.Alapítás A jelen alapszabály (továbbiakban: Alapszabály) 1. sz. mellékletében megjelölt személyek az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. törvény alapján - az Alapszabályzatban meghatározott feltételek szerint és célra - egyesület alapítását határozzák el. Az Alapszabály megállapítása és az egyesület megalakításának kimondása az alapító tagok részvételével tartott alakuló közgyˆlés hatásköre. Az egyesület jogi személy, amely bírósági nyilvántartásba vételével jön létre. 1.2. Az egyesület neve Az egyesület elnevezése: Magyar Ultisok Országos Egyesülete Az egyesület rövidített elnevezése: MUOE 1.3. Az egyesület célja A tagok a Magyar Ultisok Országos Egyesülete ( a továbbiakban: Egyesület) az ulti, mint szabadid˜s elfoglaltság koordinálására, szervezésére, népszerˆsítésére és az Egyesület keretein belüli - az Egyesület által meghatározott feltételek szerint történ˜ - versenyszerˆ gyakorlására hozzák létre. Az Egyesület gazdasági-vállalkozási tevékenységet csak olyan mértékben folytathat, amely céljai eléréséhez szükséges. 1.4. Az egyesület tevékenysége Általánosan elfogadott és alkalmazott ulti szabályzat kidolgozása és országos terjesztése. Különböz˜ rangú versenyek és bajnokságok bevezetése. Az ulti minél több változatának összegyˆjtése és oktatása.

Makaó

Makaó

Játékszabály: Az elején mindenkinek ugyanannyi lapot osztanak, a többi talonban marad. Az nyer, akinek elfogy a lapja. Az első egy tetszés szerinti lapot tehet ki, utána pedig mindig a legfelső lappal egyező színű vagy értékű lapot lehet tenni. Vannak különleges lapok, megállapodás kérdése, hogy hány ilyen van és melyek ezek. Van olyan lap (például az ász), amelyre színt lehet kérni. Ezt a lapot is szabályosan kell letenni, de az ezt követő első lap olyan színű kell hogy legyen, amilyet kért az, aki az ászt letette. Ászra lehet ászt is tenni. Lehet olyan lap, amelyre értéket lehet kérni (például a király). Lehet olyan lap, amely visszafordítja a játék irányát (például a bubi). Lehet olyan lap, amelyre a következő vagy ugyanilyen értékű lapot tesz, vagy kimarad (például a dáma). Lehet olyan lap, amelyre a következő vagy ugyanilyen értékű lapot tesz, vagy kettőt húz (például a kettes). Ha ilyet tesz, akkor a következő már négy lapot tesz, ha nem rak kettest és így tovább. Ugyanez hármasával növekedhet egy másik lapnál (például a hármasnál). Lehet olyan lap is, amelyik nem csinál semmi különöset, de nem muszáj hogy legyen.

Makaó ismertetése

Makaó ismertetése

Páros játék: a játékhoz mindenképpen szükség van egy másik online játékosra. A makaó standard szabályai szerint játszandó. Játékonként három kör van. Egy kör akkor ér véget, ha az egyik játékosnak elfogy a kártyája. Az ellenfél büntetőpontokat kap a kezében maradt kártyákért. Az győz, akinek a három körből a legkevesebb büntetőpontja származik. Pontozás: Minden egyes kör végén a legyőzött játékos büntetőpontjait az egyes kártyák szerint, melyek a kezében maradtak, összeadjuk. A mérkőzést az a játékos nyeri, amelyiknek a három körből a legkevesebb büntetőpontja van. A kártyák büntető pontjai: hetes = 7, nyolcas = 8, kilences = 9, tizes = 10, alsó = 2, felső = 3, király = 4, ász = 11.

Makaó játék

Makaó játék

Makaó játék típusa Páros játék: a játékhoz mindenképpen szükség van egy másik online játékosra. A Makaó célja A makaó standard szabályai szerint játszandó. Játékonként három kör van. Egy kör akkor ér véget, ha az egyik játékosnak elfogy a kártyája. Az ellenfél büntetőpontokat kap a kezében maradt kártyákért. Az győz, akinek a három körből a legkevesebb büntetőpontja származik. A Makaó kezelése A játék az egérrel irányítható. A kártyára való kattintással kiválasztjuk a kártyát, amivel játszani szeretnénk. A kártyapaklira való kattintással elvesszük a kártyát. A Makaó pontozása Minden egyes kör végén a legyőzött játékos büntetőpontjait az egyes kártyák szerint, melyek a kezében maradtak, összeadjuk. A mérkőzést az a játékos nyeri, amelyiknek a három körből a legkevesebb büntetőpontja van. A kártyák büntető pontjai: hetes = 7, nyolcas = 8, kilences = 9, tizes = 10, alsó = 2, felső = 3, király = 4, ász = 11.

Makaó szabályai

Makaó szabályai

A játék elején az osztó kever, és mindenkinek oszt 5 lapot. Ezután felcsapja a pakli tetején lévő lapot az asztal közepére. Ha ez speciális lap akkor felveszi és egy másikat csap fel mindaddig, amíg egy nem speciális lap lesz lent. Ezután az első játékos kezd. A soron következő játékos letehet egy vagy több lapot, vagy ha nem tesz, akkor húz a pakliból. Ha elfogyott a pakli, akkor a lent lévő lapokat - a legfelső kivételével - bekeverjük, és ez lesz az új pakli. Egy játékos a következő szabályokat betartva tehet le lapot: Színre színt, vagy számra számot kell tenni. Például Zöld Királyra Zöldet vagy Királyt. Egyszerre egy, három vagy négy lapot lehet letenni úgy, hogy ha több lapot tesz, akkor azok értéke meg kell hogy egyezzen, az alsó lapot rá kell hogy tudja tenni a lent lévő felső lapra, és az általa lerakott felső lap színe lesz a következő szín. Ezeket a szabályokat a következő speciális lapok felülírhatják: Felsők: Ha valaki Felsőt tesz kérhet egy színt, és a kővetkező körben mindenkinek ilyen szinű lapot kell tennie. A kérő is tehet ilyen színű lapot, de neki már nem kötelező. Másik Felsővel felül lehet bírálni ezt a kérést, ha még nem volt teljesítve, vagy a kért színű Felsővel és Kilencessel bármikor. Aki nem tud tenni az húz egy lapot.

Mambo Jambo Poker

Mambo Jambo Poker

(A) A játék lényege: Jacks or better video poker, az az bubi párnál jobb lapra fizet csak a játék, a kifizetési táblázatot a jobb felső sarokban találjuk. Új leosztáshoz kattintsunk a play gombra, majd válasszuk ki a megtartandó kártyákat és draw. bet 1 - eggyel emeljük a tétet; bet max - maximális tét; play - új leosztás; hold - megtart; draw - lapot cserél;

Tuti menü