Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kártya és a kártyajátékok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Minden - Online [9. oldal]
részletek »

Kártya és a kártyajátékok képes leírás: Minden - Online [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kartya-jatek-jatekok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 273 db
Minden, ami póker

Minden, ami póker

Rendszeresen olvashat pókeres cikkeket a legkülönfélébb póker stratégiákról. Póker témájú híreket is olvashat, fórumozhat, pókeres videókat nézhet. Regisztrációd után adunk egy póker e-bookot (Póker Bankroll Építés), valamint hírlevelünkben mindig elsőként értesülhet a legjobb online póker bónuszokról, promóciókról.Pár mondatban szeretném leírni Neked, hogy miért érdemes oldalunkat látogatnod, illetve regisztrált tagnak lenned. Azon kívül, hogy már a regisztrációd után adunk neked egy póker e-bookot (Póker Bankroll Építés), valamint hírlevelünkben mindig elsőként értesülhetsz a legjobb online póker bónuszokról, promóciókról; még saját privát promóinkon, freeroll versenyeinken is indulhatsz. Oldalunkon rendszeresen olvashatsz pókeres cikkeket a legkülönfélébb póker stratégiákról. Ezek kezdő és haladó póker játékosoknak is segíthetnek. A választék folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned az oldalra. Ezen kívül póker témájú híreket is olvashatsz, fórumozhatsz a többi Pokerhu taggal, illetve pókeres videókat is találhatsz a Videók menü alatt. Természetesen nem feledkeztünk meg a teljesen kezdő póker játékosokról sem. Ha ide tartozol, akkor neked főleg a Kezdőknek menüpont fog az elején hasznosítható információkkal szolgálni. A póker szabályokat, a lapok erősségét, a pókeres szakkifejezéseket ismerheted meg, és pár gyakran feltett kérdésre kaphatsz választ.

Mire figyeljünk az online römiben?

Mire figyeljünk az online römiben?

Az online römi nemcsak, hogy népszerű, de a konyhára is jól hoz. Ráadásul pókertudásunkat is csiszolhatjuk általa. Az online römi és a póker egyébként számos hasonlóságot mutat, ezért a hold'em szerelmesei is egész biztosan megtalálják számításaikat néhány kisebb tétű partiban. Különösen hasznos lehet az online römi, ha egy-egy szerencsétlen sorozatot követő kikapcsolódásra vágyunk, netán a póker hazánkban kevésbé elterjedt stud változata vonz minket.

Miskolci Bridzs Egyesület

Miskolci Bridzs Egyesület

(A) A bridzset négyen játsszák 52 lapos römi kártyával, Joker nélkül. Két játékos párt alkotva küzd egy másik pár ellen. A cél: minél több ütést szerezni. Egy pakli kártyában négy színből 13-13 lap található. A két pár 13 ütésen osztozhat. Egy ütés négy lapból áll; mind a négy játékos egy-egy lapjából. Aki a legnagyobb lapot tette, az viszi az ütést. A színek rangsorban: treff, káró, kőr, pikk. A 13 lap rangsorban a következő: 2, 3, 4, 5, 6 7, 8, 9, 10, bubi, dáma, király, ász. A négy játékost az égtájakról nevezték el: Észak, Kelet, Dél és Nyugat.

Mit tartogat számodra a jövő?

Mit tartogat számodra a jövő?

Magyar kártyából megtudod!! Kivetés A Jósoltató személyét (piros király vagy piros felsö) kiemeljük és középre tesszük. A kártyát jól megkeverjük, emelünk és a 11. lapot a jósoltató kártyájának lábához tesszük. A kártyát megint összekeverük, emelünk, majd a 11. lapot a jósoltató kártyájának fölé helyezzük. Ezt ismételjük a képen feltüntetett módon az 5. lappal bezáróan. A 6. lap lerakása elött keverünk, emelünk, majd sorba kirakjuk a kártyákat a 6. laptól a 13. lapig.

Napi Kártya Játékok

Napi Kártya Játékok

Naponta frissülő, gondosan válogatott flashjátékok gyűjteménye a Napi Játékok oldala. Nálunk megtalálhatóak a legfrissebb és legnépszerűbb játékok a legpörgősebb akciójátékoktól kezdve, a fejtörőkön át a baba öltöztetős játékokig. Választékunkkal egyaránt szeretnénk kedveskedni a fiús és a lányos játékok kedvelőinek is. Oldalunk teljesen ingyenes, és regisztrálni sem kötelező (bár érdemes!). A játékok kiválasztásánál igyekszünk mindenki kedvében járni, és figyelembe vesszük a kommentelők és a regisztrált tagok kívánságait is.

Négyes snapszer (Wikipedia)

Négyes snapszer (Wikipedia)

Ha négyen játszanak, csak a 7 és 8 lapokat veszik ki. A 9-es 0 pontot ér. Két részletben 6 (3-3) lapot osztanak, talon nincs. Az, aki először kap lapot, első három lapja után megnevez egy lapot; ennek színe az adu, és az a partnere, akinek a hívott lap a kezében van. (Meghívhatja önmagát is, azt remélve, hogy megkapja a lapot a második osztásfordulóban, vagy az addig kiosztott lapok egyikével.) Az, hogy kik a partnerek, nem közölhető. Ha egy játékos rossz lapot tesz (renonc) a másik csapat győz. A snapszer kézből vagy az első kijátszás után is bemondható. A hívó indul. A 66 elérésétől függetlenül addig kell játszani, amíg a meghívott lap ki nem jön. Ha a hívó saját ütéseivel és bemondásaival elér 66-ot anélkül, hogy a lap kijött volna, egyedül számolhat, partnere nem kap pontot. Ha a lap már kijött, az ellenpár is befejezheti 66-tal. Mivel talon nincs, színre szín vagy adu és felülütés kötelező. A partnerek együtt sírnak, együtt nevetnek, azaz együtt számolják a pontjaikat, de együtt is veszíthetnek. Ha valaki elérte a 12 pontot, a többi játékos a hármas játék szabályai szerint játszhat tovább; ezután a kettes szerint.

No Limit Texas Holdem póker

No Limit Texas Holdem póker

A wantedpoker.com részletesen bemutatja a No Limit Texas Holdem póker szabályait. Póker taktikai és stratégiai leírásokkal segít, hogy az oldal olvasói sikeres játékosok legyenek. Naprakész információkkal szolgál a pókervilág friss híreiről. Ismerteti az online pókertermek legfrissebb bónuszait, akcióit.

Nortyx Web Stúdió

Nortyx Web Stúdió

A Nortyx Web Stúdió 2006 harmadik negyedévében kezdte meg működését. Azóta számos magán- és céges honlapot készítettünk el különböző tartalommal, egyedi tervezéssel. Ügyfeleinket mindig rugalmasan kezeljük és árainkat az Ő pénztárcájukhoz alakítjuk. Az általunk készített honlapokat megtalálhatja a "Referenciák" menüpont alatt. Néhány ügyfelünk honlapjához adminisztrációs felületet is kért. Ezeket az oldalakat Ön is kipróbálhatja saját teszt környezetünkben. Amelyik honlaphoz tartozik ilyen adminisztrációs oldal, azt feltüntetjük referenciáinknál. A honlapok elkészítése során folyamatos kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, így láthatják az elképzelésük megvalósulásának folyamatát, esetleg változtathatnak rajta, amennyiben úgy gondolják, hogy más megoldások jobban passzolnának a cég vagy saját világukba. A Nortyx Web Stúdió kapcsolatban áll a HírösNET tárhelyszolgáltatóval, így nem csak honlapjának elkészítését tudjuk felvállalni, hanem a tárhely ügyintézéseit is. Tehát a domain regisztrációtól a tárhely elkészítésen át, a honlap beélesítéséig mindent mi végzünk el, Önnek csak elképzeléseit kell megosztania velünk, valamit a szerződéseket és az igénylőlapokat aláírnia.

Női Póker - Póker Shop

Női Póker - Póker Shop

Megnyitott Magyarország első nőknek szóló pókeres oldal, ahol kedvedre válogathatsz póker kellékek között. Póker szett, póker készlet, zsetonkészlet, póker kártya (Bicyle, Cartamundi, Copag, EPT, Fournier, WSOP stb.), kártyakeverő gép, kártyaőr, delaer gomb, póker asztal, póker póló, póker kiegészítők, zsetontartó, vágólap, póker szék, póker könyv, póker trófea a legnagyobb választékban megtalálható webáruházunkba. A pókerkellékek mellett friss póker hírekkel, trend és utazás rovatunkkal is találkozhatsz, valamint szemügyre veheted a legsármosabb pókeres machokkal. Termékeinket webáruházunkban vásárolhatod meg, és az ország bármely pontjára eljuttatjuk neked! Minden hónapban új akciókkal várunk!

Hirdetés
Női Pókeresek oldala

Női Pókeresek oldala

Megnyitott Magyarország első nőknek szóló pókeres oldal, ahol kedvedre válogathatsz póker kellékek között. Póker szett, póker készlet, zsetonkészlet, póker kártya (Bicyle, Cartamundi, Copag, EPT, Fournier, WSOP stb.), kártyakeverő gép, kártyaőr, delaer gomb, póker asztal, póker póló, póker kiegészítők, zsetontartó, vágólap, póker szék, póker könyv, póker trófea a legnagyobb választékban megtalálható webáruházunkba. A pókerkellékek mellett friss póker hírekkel, trend és utazás rovatunkkal is találkozhatsz, valamint szemügyre veheted a legsármosabb pókeres machokkal. Termékeinket webáruházunkban vásárolhatod meg, és az ország bármely pontjára eljuttatjuk neked! Minden hónapban új akciókkal várunk!

Octogon Poker

Octogon Poker

Az Octogon Póker Magyarország első internetes pókerterem fejlesztője! Szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy népszerűsítsük hazánkban a póker játékot - magyar nyelven, magyar játékosokkal. A játékosok egymással játszanak, közben cseveghetnek, tanácsokat kérhetnek és adhatnak. Többasztalos (MTT) és egyasztalos (Sit&o) bajnokságokon vehet részt. Baráti társaságok jelszóval védett, ún. privát asztalokon játszhatnak anélkül, hogy zavarnák őket. A játék TELJESEN INGYENES, nincs lehetőség befizetésre.

Online -   The playBridge Hand Generator

Online - The playBridge Hand Generator

(A) The playBridge Hand Generator is a bridge training and education tool. Use one of three available generator screens and playBridge will shuffle and deal for you. Use it to practice bidding with your partner, to visualize hands, to resolve what-if situations or to produce pre-filled duplicate forms.

Online -  24-hour duplicate bridge club on the internet

Online - 24-hour duplicate bridge club on the internet

(A) We work with many different organisations, including the World Bridge Federation, the European Bridge League, the English Bridge Union and others on various projects. These include working at the World Bridge Championships, creating, developing and organising and running Simultaneous Pairs events that are scored over the internet using our own servers. Mark developed the software used to maintain the WBF Master Points and is WBF Master Points Secretary. Anna is WBF Liaison Officer and Assistant to the President. She is also Simultaneous Pairs organiser for the European Bridge League, Bridge Great Britain and the Charity Challenge Simultaneous Pairs, as well as for our own ECatsBridge Children in Need Simultaneous Pairs. Until recently, when they took it back in house, Anna was webmaster for the English Bridge Union. You will find more information if you click the links on the right ...

Online -  Bridge Buff 16

Online - Bridge Buff 16

(A) Bridge Buff plays a large number of popular conventions. Most of these you can switch on or off. You can also play separate conventions for North-South and East-West. Browse the list to the right of this page.

Online -  Championship Rummy All-Stars

Online - Championship Rummy All-Stars

(A) Discover new challenges and excitement with the game of Championship Rummy All-Stars! Our popular Rummy game title includes a cast of 24 vividly endearing virtual opponents! These All-Star characters span five levels of difficulty to suit your game enjoyment. Savvy Rummy players will love the realistic challenge. Beginners can get extra help from our personal in-game DreamCoach(TM). We'll show you what to play and explain why you should play it. Learn as you play!

Online -  Contract Rummy

Online - Contract Rummy

(A) Contract Rummy is played over 7 rounds and in each round you must make certain Melds, which are sets of the same kind of cards or runs of cards in the same suit. Each contract is more difficult to make with the most difficult being round 7. Each card is given a value and at the end of round 7 the player who has the least number of penalty points - cards left in their hands - from all the rounds is the winner. Good graphics, intelligent robots, games won and other statistics add to the pleasure of playing this excellent game.

Online -  Gin Rummy

Online - Gin Rummy

(A)Gin Rummy, or just "Gin", is a member of the "Rummy" family of card games. Gin Rummy adheres to the documented rules of Hoyle's Rules Of Games, but provides rule variations should you be familiar with other methods of playing. Both the Oklahoma Gin game and the Hollywood scoring method (favored by movie stars in World War II) are fully supported.

Tuti menü