Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvek, kiadványok képes leírás - Kártya és a kártyajátékok.tlap.hu
részletek »

Könyvek, kiadványok - Kártya és a kártyajátékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kartya-jatek-jatekok.tlap.hu » Könyvek, kiadványok
Keresés
Találatok száma - 10 db
 Rablóulti és Kanaszta új kártyakönyvek

Rablóulti és Kanaszta új kártyakönyvek

Végigtekintve a kártyajátékok öt évszázados európai történetén, megállapíthatjuk, hogy minden korszaknak voltak különösen kedvelt játékai. Ezek az idő múlásával jelentősen átalakultak, nevük is megváltozott, gyakran érdektelenség miatt tűntek el a nagy játéksüllyesztőben. A könyvünk címében jelzett römi és kanaszta a 20. század legnépszerűbb nemzetközi társasjátékai közé tartozik. A römi a harmincas években hódította meg a világot és lett népszerűségében a nemzeti kártyajátékok vetélytársa. A kanaszta a legújabb idők világszerte kedvelt mulatsága. Az ötvenes években bukkant fel Magyarországon. Hazája Latin-Amerika, szinte minden országban eltérő szabályokkal játszák. Nem véletlenül kerültek együtt a könyvbe, hiszen - mint látni fogjuk - szellemiségük és szabályaik is több ponton mutatnak hasonlóságot.

21 válogatott kártyajáték

21 válogatott kártyajáték

21 válogatott kártyajáték A könyv tartalma: Alsós, ferbli, huszonegyes, hűbéres, kanaszta, kaszinó, kilencvenkilences, lórum, makaó, máriás, pikk dáma, póker, preferánsz, rikiki, römi, snapszer, tarokk, tartli, tűz, ulti, zsíros

Csibor Zoltán: A kártya kéznél van

Csibor Zoltán: A kártya kéznél van

"A kártya kéznél van", és szellemi felüdülést ígér (illetve ad - ahogy Kant is tartotta) érdemes élni vele, a jó társaság, a kellemes szórakozás okán. Ezzel a filozófiával "kontrázzuk" a kikapcsolódás nélküli hajtást, a stresszt, a TV, videó, számítógép dömpinget, és a magányt.

Gus Hansen: Nyílt lapokkal

Gus Hansen: Nyílt lapokkal

Gus Hansen ebben a könyvében kiteríti lapjait, megmutatja, miért retteg tőle a világ összes pókerjátékosa, és miért imádja minden tévénéző. A védjegyévé vált ?fapofa?, kivételesen agresszív stílusa, elképesztő blöffjei számtalan rajongót - és dollármilliókat - szereztek neki világszerte. Gus az összes, azaz mind a 329 (!) általa megjátszott leosztást elemzi, kivételes lehetőséget nyújtva ezzel arra, hogy bepillantsunk egy zseni gondolkodásmódjába.

Győzd le a Kaszinót a Saját Játékában

Győzd le a Kaszinót a Saját Játékában

"Fedezd fel, Hogyan Nyerhetsz akár Napi $200-t Blackjacken! Töltsd le az Ingyenes e-Bookot, és Győzd le a Kaszinót a Saját Játékában!" Tudd meg: -Hogyan dolgozható le a kaszinó előnye! - Milyen tétrakási szisztémát érdemes alkalmazni! - Hogyan menedzselik a profi Blackjack játékosok a pénzüket! - Mikor állj föl az asztaltól és hagyd abba a játékot! - Melyik online kaszinókban érdemes játszani!

Kártya Magazin

Kártya Magazin

A Kártya Magazin helye a lappiacon A kártyajátékok talán évszázadok óta a legnépszerűbb, legsokoldalúbb időtöltések közé tartoznak, mégsem volt a magyar sajtó története során egyetlen magazin sem, amely kizárólag kártyajátékokkal foglalkozott volna. A televíziós pókerverseny-közvetíték magas nézettsége, valamint a kártyajáték-könyvtár folyamatos bővülése azonban rámutatott arra, hogy szükség van a sajtópiacon egy kártyajátékosoknak tanácsokkal, stratégiákkal szolgáló rendszeres kiadványra.

Kártyaszótár

Kártyaszótár

A kártyajátékok változatos, állandóan korszerűsödő szókincsét a könyv alakban megjelent játékleírások tartalmazzák. Itt most jellegzetes, kártyás kifejezések gyűjteményét adjuk. A szavak és kifejezések nagy száma miatt közel sem lehet teljes válogatásunk.

Póker könyvek

Póker könyvek

Az oldal célja, hogy összegyűjtse a legjobb pókeres könyveket, melyek nem csak érdekes olvasmányt kínálnak a játékosoknak, de a póker tanulása során is elengedhetetlenek. Ahhoz, hogy valaki igazi profi játékossá váljon, a játék mellett rengeteg időt kell szánni a tanulásra, és ezek a könyvek remek segítséggel szolgálnak a játékunk fejlesztésében. A póker virágzásának első évét a no-limit hold'em versenyek iránti érdeklődés jellemezte. Manapság a játékosokat sokkal inkább a póker egyik összetettebb formája, a no-limit cash game vonzza.McCrea minden karaktere egyedi és a rejtélyes gyilkosság megoldása egy meglepetés. A Rick és Dorita közti párbeszéd gyorsabban ugrál előre és hátra mint egy Ping-pong labda. A Halott pénz egy sorozat első műve, melyben McCrea jól elültette a történet magját.Egy jó játékos tudja azt, hogy a sikeres póker részben szerencse részben matematika, részben színjáték. Míg a póker matematikája az elmúlt húsz évben folyamatosan alakult ki és csiszolódott, addig a többi játékosban való olvasás képességét, és azt hogy a saját testbeszédet kontroll alatt tudjad tartani csak a saját hibáidon és megpróbáltatásaidon keresztül tanulhatod meg.Gus Hansen egyike a legérdekesebb és leginkább magávalragadó profi pókerjátékosoknak, gyakran nevezik Madman-nek (Őrült embernek) őrült, félelem nem ismerő és agresszív játékstílusa miatt.

Póker könyvek nagy választékban!

Póker könyvek nagy választékban!

Webáruházunkban a Magyarországon megjelent, magyar nyelű póker könyvek között válogathatsz. Elolvashatod a könyvek hátsó borítóján olvasható jegyzetet, összefoglalót és ez alapján kedvedre el tudod dönteni, hogy melyik könyvet is szeretnéd megvásárolni, melyből elolvashatod, hogy a neves szerzők, hogy is látják a pókert és milyen trükkökkel, technikával pókereznek.

Hirdetés
Widder Lajos: Ulti könyv

Widder Lajos: Ulti könyv

A rablóulti a talonmáriás nevű kártyajátékból alakult ki, és nagyon népszerű szórakozássá, sőt logikus gondolkodást igénylő elmesporttá fejlődött. Ilyen kibontakozás csak a vitákra bő alkalmat nyújtó, sokrétű játéknál jöhet létre, és ezért nagyon is szükséges, a rablóulti szabályainak egységes keretben való feldolgozása. Felburjánzottak olyan vadhajtások is, amelyek nem egyeztethetők össze sem a játék szellemével, sem a szórakozás jellegével; ráadásul zavaróan hatnak a gondolkodásra is. Ezeket megemlítem majd, mint feltétlenül elkerülendőket.

Tuti menü